Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1300)
<
(10) Ingemar Månsson
Wed, 30 October 2013 11:43:19
email

Hej
Vad händer i frågan om Grupp F kontra Volvo Orginal. Är där låsta positioner eller som många i rallysverige tycker
lös detta på bästa sätt. Låt VOC vara som det är och starta gärna grupp F med nyare bilar. Då möts man på halva vägen och slipper en massa förslorare som jag tycker det verkar nu.

(9) Rickard Gustafsson
Tue, 29 October 2013 00:24:18
email

Tjena Fredrik Jansson
jag har provat båda utväxlingar.. båda är bra dock kan jag säga att det hela beror främst på vilken låda du ska åka med.. 3.91 blir juh lite högre och där med blir även steget trean till just fyran högre..
Jag har provat och vunnit som C-förare med båda utväxlingar.. ¤.10 är nog att föredra då det passar bättre när det blir lite lägre på fyran.. ;)
/// Rickard

(8) Fredrik Jansson
Mon, 28 October 2013 13:35:53
url  email

Hallå hallå!
Undrar om det är någon som provat hur stor skillnaden är på 4:10 och 3:91 utväxling i bakaxeln och vad som passade bäst.

(7) Jerry
Sun, 27 October 2013 21:07:00
email

Marcus Larsson:

Punkt 7.4 i reglementet. Strålkastare
Extra strålkastare i rally enligt bestämmelserna i rallyreglementet. Dock får endast
extraljus av konventionell typ användas. Så kallat gasljus (xenonljus) eller LED-lj us är
ej tillåtna. Så kallad ljusbox får användas. Om ljusbox används får endast infällda
fästpunkter (sk nitmutter) användas för montering i huven.

(6) sven täppers
Sun, 27 October 2013 17:13:28
email

hej kul med ny gästbok . Vill hälsa er välkomna till finnskogsvalsen/atabrallyt 18-19 januari 12mil ss på 2dagar fin början på er sverigeserie Med vänlig hälsning sven täppers

(5) Marcus Larsson
Sun, 27 October 2013 13:51:50
url  email

Hej!

När jag köpte min 240 VOC fanns det en extraljus ramp monterad i fronten med 6 extra ljus på. Hörde någonstans att det inte var tillåtet. Jag har kollat i reglementet men ser inget om extraljus, kanske är jag blind? Är det någon som vet om det står något skrivet?

Mackan

(4) Björn Kallin
Sun, 27 October 2013 08:37:09
email

Så där jaa :) Börjar väl direkt!! Mer rally!!!

(3) olle
Sun, 27 October 2013 01:00:42
email

Skulle bara testa :)

(2) Kent Larsson
Sat, 26 October 2013 21:52:22
email

Kul med en ny gästbok

(1) Fredrik
Sat, 26 October 2013 20:04:03
url  email

Nu är denna gästbok igång. Från och med nu är det denna som gäller.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

<

 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha