Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1339)
(49) Fredrik
Mon, 11 November 2013 18:47:12
url  email

Nu är tabellen för Nordic West Euro Cup uppdaterad. Nyhet kommer i en snar framtid.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(48) Roger Fransson
Sun, 10 November 2013 16:22:50
email

SverigeSeriekalender för nästa år...

Ligger ute sedan några veckor under TÄVLINGAR på egen länk.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(47) Johan wedin
Sun, 10 November 2013 12:19:19
email

Hej roger.

När kommer kalendern för sverigeserien ut?

(46) pär nordahl
Sun, 10 November 2013 11:51:24
email

Jag tackar för upplevelsen för det va det verkligen. Ville bara göra min röst hörd Roger. Nu vet du lite hur vi tänker iaf. Sköt om er och tack för ett kanon jobb

(45) Roger Fransson
Sun, 10 November 2013 11:34:16
email

Mer om Finland...

Ekonomin får vi väl anse utredd nu, belagd och besvarad om hur en minbudget ser ut, så den lämnar jag.

Vad gäller skillnaden mellan föranmälan och de som faktiskt åkte så är det i systematiskt kollat, dvs vi har inte tagit kontakt med alla.

Men däremot har vi gjort stickprov. En stor faktor var när det kunde bli tal om gallring, då var det många som inte åker hel SverigeSerie som var säkra på att inta komma med och därför lade ner projektet, helt i onödan skulle det visa sig.

Nu är det också normalt att man får ett manfall mellan en icke bindande intressemälan och bindande anmälan - så det är inget uppseendeväckande i sig...

Men, som sagt, vi ska gå ut och låta alla komma till tals så då har vi fakta. Har vi fel får vi förstås ändra oss.

Av det vi ser i debatten här är det tämligen klart att det det finns förare både för emot, även om ni förare som varit inne i debatten varit ganska få, för få för att dra någon slutsats.

För att se en helhet i det vi vet idag så måste vi också koppla på återkoppling vi fått direkt (mail/telefon) och i gamla gästboken efter Finland... och det har varit helt översvallande positivt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(44) pär nordahl
Sun, 10 November 2013 09:36:55
email

Hej igen, jag vaknade på den dåliga sidan inge konstigare än så. Jag skriver inte att allt va skit det är detta med den billiga faktorn jag inte får till. Och största faktorn är den med sponsorer när man kallar detta för volvons sm så köper inte dom 2 tävlingar i Finland. Forskat något i vart alla folk som skulle åka men som inte åkte tog vägen?

(43) Roger Öberg
Sun, 10 November 2013 00:19:33
email

Jag tycker det var ett nytt och bra initiativ att köra Finland men det är historia nu. Nu skall vi se framåt coh försöka få en serie med varierande typer av tävlingar så att de flesta känner sig motiverade att tävla om medaljerna. Kan ni inte tänka er att köra en tävling i Övre Norras distrikt så att Brage, Thomas och övriga norrförare får känna av lite hemmavägar.

(42) Tobbe
Sat, 9 November 2013 18:48:15
email

Finland kosta mig ca 1500kr/dag mer än när ja åkt här hemma. Båten gick på 2700kr med min buss och släp. 4pers
(Och kul va det)

(41) Roger Fransson
Sat, 9 November 2013 18:09:07
email

Finland...

Nordahl, jag vet inte vilken sida du vakande på i morse :-)

Vi talar om två olika saker: Vad det MÅSTE kosta, och vad det KAN kosta. Billigast möjligt kontra maxat.

Alla tävlingar går att göra dyra om man vill. Alltid ut på nya däck efter varje service. Boende på hotell. Etc etc...

Det jag och Fredrik visat på var hur det gick/går att göra Finland billigast möjligt.

Själv trixar jag som tusan för att få ihop ekonomin. Lånar dragbilar. Samordnar service med andra. Skickar grejor som vi inte får plats med med andra som har plats.

Peace! Och trevlig helg!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(40) Simon
Sat, 9 November 2013 17:38:20
email

Hej jag åkte i Finland och det är den billigaste sverigeserietävling jag åkt sen 09.
Med vänlig hälsning, simon


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha