Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(116) Björn Kallin
Thu, 19 December 2013 22:28:05
email

Robin ring till han...


(115) Roger Fransson
Thu, 19 December 2013 10:58:49
email

Snöläget i Torby...

Precis som nästan hela Sverige rapporteras "ingen snö" från Torsby.

Men! Däremot rappoirteras härlig is i vägbankarna och därför kanonförutsättningar för ytterligare ett riktigt fantastiskt vinterrally om precis en månad!

Välkomna till en härlig premiär för 2014-års SverigeSerie!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(114) Robin
Wed, 18 December 2013 21:06:38
email

Jag håller på och vinterrenoverar bilen och letar efter fjäderbensstag med förstärkningsplattor till tornen som man svetsar fast. Även förstärkningskilar till fjäderbenen. Har beställt staget och kilarna av mpre för ca 6 veckor sedan men dom kommer inte. Är det någon som har några andra alternativ? Tack på förhand

(113) Håkan
Wed, 18 December 2013 09:00:31
email

Hej hur ser snö läget ut i Värmland inför Torsby?

(112) Roger Fransson
Tue, 17 December 2013 23:41:48
email

Angående inredningar i våra bilar...

Jag är som många vet positiv till att ta ur inredningarna. Hade till och med ett löfte i första instans från Transportstyrelsen om att det skulle gå hur bra som helst att göra.

Och! Hade till och med detta formulerat i det reglemente som låg klart att skicka in för sanktion.

MEN! Då slog SBF stopp. Av Tekniska utskottet fick vi veta att det enda sättet vi kan ta bort inredningen är att homologera våra bilar (så är det i GrF också.

Homologera ska vi inte! Då får du dels en kostnad för detta helt i onödan. Du måste A-besiktiga istället för en smidig Bilprovning. Och, framför allt, du tappar din möjlighet att provköra din bil i vanlig trafik - en homologerad bil får inte köras en meter i vanlig trafik annat än mellan specialsträckor under tävling. Under 2014 kommer dessutom alla homologerade bilar att få oranga registreringsplåtar så detta blir en otroligt enkel regel för Polisen att kolla... de räcker med att de möter dig.

Nu tror jag att ändå att det är väldigt få som bygger om sin VOC Mekonomen bil till GrF, det är ett alltför stort risktagande. Och ännu färre som bygger om den till en homologerad GrF, vilket alltså krävs om du vill ta ur inredningen.

Så: Gärna debatt om detta men den måste ni driva mot SBF´s Tekniska utskott - det är inte jag som tvingar oss att ha kvar inredningarna.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(111) Eric Johansson
Tue, 17 December 2013 21:59:44
email

Hej vocmr-ledningen!

Bara en fundering och fråga...
Jag vet inte hur ni jobbar i dagsläget med att få bort inredningen i vocmr- bilarna men jag vet att ni har haft tankar kring det.

Bara en tanke från min sida är att; jag tror att största anledningen till att folk skulle vilja byta klass till gr.f är just det med inredningen. Så det vore kanske på sin plats att få igenom det även i vocmr så stannar kanske fler förare kvar?
(Om det nu är folk som funderar på att "regga" om bilen till gr.f

Även om inte det är anledningen till att folk byter klass så är det nog inte en sån dum idé att ta bort inredningsregeln.
Tack på förhand!

Ps. Dra gärna igång en liten disskusion kring detta!
Med vänlig hälsning, Eric

(110) Emil Bergkvist
Tue, 17 December 2013 14:00:11
url  email

Till Salu Volvo 940 VOC
Bilen har gått säsongen 2012-2013
Alla rätta delar!
Segrare Sverigeserien 2013
Följer med en kaross och lite delar
Sprinklersystem,splitterfilm
Nylackerad grön
PRIS: 80 000 kr

070 41 69 155(109) Anders Dalberg
Tue, 17 December 2013 09:25:22
email

Tack Kent Larsson.

(108) Kent Larsson
Mon, 16 December 2013 22:24:36
email

Anders Dalberg svar nej se: 7.4 i voc Mekonomen rally reglementet
Ha det gött mvh Kent Larsson

(107) Anders Dalberg
Mon, 16 December 2013 21:59:39
email

Får man ha xenon i ljusboxen i VOC Mekonomen ?


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha