Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1276)
(96) Lars Olsson
Mon, 9 December 2013 09:17:26
email

Hur är det med dörrside dekalerna nu? Ska nämligen beställa nya och då från thorsells reklam. Såg att nr dekalen hade Voc mekonomen integrerat. Bara så jag slipper tjöt på nån tävling om den

Med vänlig hälsning, Lars

(95) Fredrik L'Estrade
Sun, 8 December 2013 21:10:31
email

Om jag är en av Fredrikarna så får du nog arrangör 2 stå för dina påhopp om jag ska ta dig på allvar.

Skriv namn och stå för dina åsikter!

(94) R@lly Burén
Sun, 8 December 2013 20:27:37
email

Vet ej riktigt hur den certifierade KBT buren ser ut i dagsläget om man beställer en ny.....Men saknar den det sk Toyotastaget för att styva upp vid en hård smäll i A stolpen så skulle jag iaf inte vilja ha en sådan i min bil.Har sett allt för många gamla certburar utan toyotastag som viker ner sig totalt vid smällar,rull som tar i A stolpen.Rena skiten rent ut sagt.

(93) Andreas Liljeberg
Sun, 8 December 2013 20:11:40
email

Man måste ju älska autokorrigering på mobiler.

Det ska självklart inte stå "spyr" utan stor på samma sätt som "väninna" ska vara välvilja.

/A

(92) Andreas Liljeberg
Sun, 8 December 2013 20:08:35
email

Arrangör2;
Jag misstänker att det är mig du syftar på som "Andreas" i ditt inlägg.

Presentera dig gärna om du adresserar dig till givna personer, det tycker i alla fall jag hör till normal artighet men...

Någon bristande ödmjukhet eller respekt för arrangörer kan jag inte minnas att jag visat. Jag tar illa upp mot ett sådant påhopp då jag hyser spyr respekt och aktning till alla som hjälper till att arrangera rallyn. Hatten av till de som tex får stå vägvakt längs en 300 meter lång raksträcka med ett vsk mitt på. Ni är guld värda.

Jag hoppas dock att man från arrangerande klubbar kan se att det ligger så mycket mer ruttet bakom grundandet av gr F att man kan visa VMR den väninnan att vi får chansen att visa vilken klass vi vill åka i.

För övrigt har jag ingen som helst koppling till ledningen av VMR, mitt engagemang i frågan drivs av en personlig övertygelse.

/Andreas

(91) Roger Fransson
Sun, 8 December 2013 15:50:33
email

Bengt, som egentligen med stor sannolikhet heter något annat...

KBT:s bur torde vara den båge i världen som testats (utsatts) för mest praktisk test av alla eftersom att den sitter i så många bilar. Och VOC är lyckligtvis förskonad från svåra personskador.

Har du annan fakta tar vi gärna emot dessa och utreder, men vi kan inte utreda rykten.

/VOC Mekonomen Rally - Roger

(90) BENGT
Sun, 8 December 2013 13:10:02
email

Roger du skriver om monopol vad är då kbt bur o din rallybutik tycker man bygger mycket bätre bågar själv kbt burarna är ju så dåligt svetsade dom går ju av vid en riktig smäll har sett en bur vara av på tvåställen vid en inte alltför kraftig smäll i ett stengärde borde förbjudas om ni var kloka o rädda om oss förare


(89) Roger Fransson
Sat, 7 December 2013 20:15:11
email

Arrangör och Arrangör 2...

Nu är det någon som misstolkar. För det första: Hur man slår samman klasser är ert beslut som arrangör.

För det andra! Vi kan inte kräva någonting! Det är vår önskan att alla ska se hur viktigt det är för oss att bli inbjudna för att vi ska kunna fortsätta att finnas. Jag tror att alla inser att det inte blir bra om rallys största klass försvinner som egen klass.

För er arrangörer kostar det inget mer att bjuda in oss rätt än skriva med oss i inbjudan.

/VOC Mekonomen Rally -Roger

(88) Arrangör 2
Sat, 7 December 2013 14:39:52
email

Skönt att det nu finns en sanktion klar, så alla vet vad som gäller.
Dock är det intressant att ni från Voc MR nu skall gå ut/uppmana och "kräva er rätt" i krav till arrangörerna...
Vad finns det att kräva från arrangörerna? Att de ska "dansa efter någon annans pipa"??
Att aktivt gå ut och söka konflikt stärker ju er sak till alla arrangörer som lägger 100-tals ideella timmar för att ni skall ut ock leka rally.
Denna inställning till arrangörerna från er och många rallyåkare, är nog det enskilt största hotet till svensk rallysport idag.
Varför skall några eldsjälar i varje arrangörsklubb inte bara tröttna och lägga ned?? De har ingen ekonomisk vinning, och varje rallytävling är ett ekonomiskt vågspel, så varför hålla på ...
Skulle starkt rekommendera er att börja arrangera era egna tävlingar i Voc MR.
Sen kanske ni får insikt om lite ödmjukhet och tacksamhet mot våra rallyarrangörer, eller hur Roger, Charlotte, Fredrik x2, Rickard och Andreas mfl.

(87) Arrangör
Fri, 6 December 2013 19:06:41
email

Fråga till Rickard Gustafsson. Är det OK framöver att bjuda in VOC samt GrF att tävla i samma klass på DM nivå etc eller är det just det du tycker att ni ska protestera mot?


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha