Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(100) Roger Fransson
Tue, 10 December 2013 16:48:33
email

Sponsoring och prispott...

De sponsorer som vi har specifikt för SverigeSerien ökar sina åtaganden. Och det kommer också att komma till lite nytt på den fronten.

Vad gäller fördelning så kommer vi att hålla kvar vid vår modell där inte bara de i den absoluta toppen har chans till de riktigt fina priserna. I praktiken innebär det en omfördelning från bredden till några få i toppen, så ska det inte vara i en breddklass.

Återkommer med mer konkreta besked. Hoppas det ska bli en riktigt fin julklapp till alla i klassen som satsar på SverigeSerien.

Passar också på att be om ursäkt för att utbetalningen av startbonusarna för årets SverigeSerie dröjer, jag har helt enkelt inte haft tid att sammanställa och sätta mig och betala ut. Har haft en väldigt tuff höst... inte bara med VOC. Ni ska ha pengarna innan jul - det lovar jag!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(99) mattias roth
Tue, 10 December 2013 14:55:33
email

Hur ser det ut med sponsring för klassen nästa år? ökar pris potten? hur är det tänk att det ska fördelas mellan dom olika klasserna?

(98) Rickard Gustafsson
Mon, 9 December 2013 19:01:44
email

Arrangör .Jag instämmer med Roger i din fråga.. hur ni slår oss samman kan inte vi påverka.. det är erat beslut.. Men bjud in VOC som klass och tillåt oss anmäla oss som voc. Svårare än så är det inte. Arrangör 2. Jag hoppas att ni ger oss som äger en VOC bil den respekt och förtroende att vi faktiskt får välja vilken klass vi vill åka i.Det är Kanske olyckligt att Ordet Krav används.. kanske kunde man bara ha skrivit att man önskar att ni som arrangörer kunde förlika er med tanken att försöka leva upp till tanken att arrangera en tävling som är så rättvis och regel rätt som bara går. Jag vet att man kan tolka dessa "krav" (som man så olyckligt skriver det).. på två sätt.. dvs att dom INTE är rimliga eller att dom ÄR rimliga. Men nu är det juh så att vi som åker VOC inte kan förstå varför dessa krav skulle vara Orimliga?.. Snälla snälla... förklara det för en som inte ser problemen.
För övrigt så har jag precis som Andreas inte någons som helst koppling till VMR. Vårat engagemang i frågan drivs av personliga övertygelser. /// Rickard

(97) Roger Fransson
Mon, 9 December 2013 13:47:59
email

Dörrdekaler med VOC Mekonomen Rally...

På SverigeSerie tävling är ska klasslogon sitta både på högre/vänster framdörr och på framruta.

På övriga tävlingar är det inget krav på dörrdekalerna och där får de fritt klistras över.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(96) Lars Olsson
Mon, 9 December 2013 09:17:26
email

Hur är det med dörrside dekalerna nu? Ska nämligen beställa nya och då från thorsells reklam. Såg att nr dekalen hade Voc mekonomen integrerat. Bara så jag slipper tjöt på nån tävling om den

Med vänlig hälsning, Lars

(95) Fredrik L'Estrade
Sun, 8 December 2013 21:10:31
email

Om jag är en av Fredrikarna så får du nog arrangör 2 stå för dina påhopp om jag ska ta dig på allvar.

Skriv namn och stå för dina åsikter!

(94) R@lly Burén
Sun, 8 December 2013 20:27:37
email

Vet ej riktigt hur den certifierade KBT buren ser ut i dagsläget om man beställer en ny.....Men saknar den det sk Toyotastaget för att styva upp vid en hård smäll i A stolpen så skulle jag iaf inte vilja ha en sådan i min bil.Har sett allt för många gamla certburar utan toyotastag som viker ner sig totalt vid smällar,rull som tar i A stolpen.Rena skiten rent ut sagt.

(93) Andreas Liljeberg
Sun, 8 December 2013 20:11:40
email

Man måste ju älska autokorrigering på mobiler.

Det ska självklart inte stå "spyr" utan stor på samma sätt som "väninna" ska vara välvilja.

/A

(92) Andreas Liljeberg
Sun, 8 December 2013 20:08:35
email

Arrangör2;
Jag misstänker att det är mig du syftar på som "Andreas" i ditt inlägg.

Presentera dig gärna om du adresserar dig till givna personer, det tycker i alla fall jag hör till normal artighet men...

Någon bristande ödmjukhet eller respekt för arrangörer kan jag inte minnas att jag visat. Jag tar illa upp mot ett sådant påhopp då jag hyser spyr respekt och aktning till alla som hjälper till att arrangera rallyn. Hatten av till de som tex får stå vägvakt längs en 300 meter lång raksträcka med ett vsk mitt på. Ni är guld värda.

Jag hoppas dock att man från arrangerande klubbar kan se att det ligger så mycket mer ruttet bakom grundandet av gr F att man kan visa VMR den väninnan att vi får chansen att visa vilken klass vi vill åka i.

För övrigt har jag ingen som helst koppling till ledningen av VMR, mitt engagemang i frågan drivs av en personlig övertygelse.

/Andreas

(91) Roger Fransson
Sun, 8 December 2013 15:50:33
email

Bengt, som egentligen med stor sannolikhet heter något annat...

KBT:s bur torde vara den båge i världen som testats (utsatts) för mest praktisk test av alla eftersom att den sitter i så många bilar. Och VOC är lyckligtvis förskonad från svåra personskador.

Har du annan fakta tar vi gärna emot dessa och utreder, men vi kan inte utreda rykten.

/VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha