Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(166) Micke
Tue, 14 January 2014 22:30:15
email

Bara för info så har även Lima MS ändrat inbjudan nu och bjuder även in VOC Mekonomen istället för bara Grupp-F som tidigare ! =)
Hoppas alla arrangörer följer detta !

(165) Roger Fransson
Tue, 14 January 2014 21:50:55
email

Angående text på fälgfaktura,..

Det kan du styra själv så att allt blir rätt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(164) Johan Gunnarsson
Tue, 14 January 2014 13:24:38
email

Tjäna! är det nån som har koll på vad det står på fakturan/kvittot när man beställer Voc fälgarna?? om de bara står fälgar eller om det står mer specifikt vad det är till for bil o så? Tack på förhand//Johan

(163) Carleric Johansson
Tue, 14 January 2014 13:12:49
email

Grattis Pär Pålsson till segern i Offerdalingen VOC/Gr E A+B den 11 januari. Grattis också till Ted Öqvist som vann VOC/Gr E C . Grattis också till bra totalplaceringarna: Pär femma, tvåan Fredric Magnusson sexa och Ted Öqvist (med Patrik Sandell i högerstolen) sjua.
Och grattis VOC Mekonomen Rally - antalet VOC:are var den näst största biltypen efter Grupp H, som hade aningen fler bilar till start. Skönt att vintersäsongen äntligen rullat igång.


(162) Andreas
Mon, 13 January 2014 21:55:11
email

Motorbloggaren Tommy Svensson nämner idag FB-sidan "Rädda VOC Mekonomen Rally" i sin blogg.

http://blogg.kristianstadsbladet.se/motorbloggen/2014/01/13/6174/

/Andreas

(161) Roger Fransson
Fri, 10 January 2014 12:08:52
email

Dekalplacering, Danne...

Ska du köra SverigeSerie så måste dom sitta på plats så det enklaste är att du sätter dit dom som tidigare.

Men, dessa får alltså tävlingar som är utanför SverigeSerien klistra över om de har annan sponsor som köpt den platsen.

TIPS: Vaxa VOC Mekonomen Rally dekalen så är det enkelt att plocka bort den dekal som du fått klistra över för den enskilda tävlingen efter målgång. Extra enkelt blir det om du också "luddar" limmet lite på den dekal som ska monteras över genom att ta den mot tex ditt byxben - detta är också ett smart tips för alla dekaler som bara ska sitta en tävling.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(160) Danne
Thu, 9 January 2014 20:08:51
email

Hej! En undran. Skall man montera Mekonomen dekalerna på framdörrarna som vanligt eller får man placera dessa på annan plats?

(159) Carleric Johansson
Thu, 9 January 2014 17:05:41
email

Se upp med informationen från SBF gällande försäkringar av rallybilar. Av SBF rekommenderade Moderna Försäkringar tecknar, vad jag förstår, enbart trafikförsäkring. De som har VOC-bilar däremot kan normalt teckna även halvförsäkring - eller till och med helförsäkring. Själva har vi våra VOC-försäkringar hos Volvia. Även andra bilar som är registrerade som standardrallybilar bör ha samma möjligheter.
Beträffande kostnader: SBF:s teknikavgifter för 2014 finns nu framme. Noterar bland annat att avgiften till SBF för den som vill utnyttja möjligheten att homologera en bil till nya Grupp F får betala en avgift på 3.640 kr. (Totalkostnad för besiktningsdispens och andra avgifter inkl kostnader för vagnbok och fordonspärm).
Avgiften är densamma för den som vill homologera en bil i Grupp E. Dessutom tillkommer förstås ett registerkort i båda fallen, men den kostnaden är lika oavsett klasser.
(158) Magnus
Thu, 9 January 2014 15:34:28
email

En grupp på facebook har startats. Den heter Co-driver akuten. Denna grupp är till för rallyförare som på ett eller annat vis behöver Co-driver till tävlingar

(157) Roger Fransson
Thu, 9 January 2014 10:30:58
email

Kanske sugen på finskt vinterrally...

VOC Mekonomens Rallys besök i Tammerfors i höstas har gett eko i Finska rallyvärlden. Även om vi inte finns som klass i Finland ännu så är vi ändå välkomna på flera håll att köra på våra svenska regler precis som vi gjorde i Tammerfors (OBS! Dock krav på HANS/HNRS).

Lite mer info om Kemiralli 15 februari som är aktullet nu. På tävlingens hemsida lapdatasystem.com finns tidschema och anmälan på svenska under fliken REGISTRERING.

De har också etablerat en svensktalande kontaktperson för er som är intresserade, Esa Makslahti i Haparanda: esa@makslahti.se eller 076-136 27 02 (om du ringer så föredrar han kvällstid).

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha