Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1238)
(108) Kent Larsson
Mon, 16 December 2013 22:24:36
email

Anders Dalberg svar nej se: 7.4 i voc Mekonomen rally reglementet
Ha det gött mvh Kent Larsson

(107) Anders Dalberg
Mon, 16 December 2013 21:59:39
email

Får man ha xenon i ljusboxen i VOC Mekonomen ?

(106) Henrik
Sun, 15 December 2013 22:43:26
url  email

Hej!
Vi har börjat fylla på hemsidan för Stjärnsvängen 22/2 2014 med information och bilder!

Med vänlig hälsning
Henrik
SMK Sundsvall

(105) Kenneth
Thu, 12 December 2013 14:34:58
email

Ringer aldrig ????? tror du blandar ihopp mig me nån annan men visst ja kan ringa dig
// Kenneth

(104) Björn Kallin
Thu, 12 December 2013 14:17:26
email

Jag har ju en ljusbox kenneth men du ringer ju inte...0704004661

(103) Kenneth
Thu, 12 December 2013 13:58:58
email

Var kan man få tag på ljusbox som passar 940

(102) Rickard Gustafsson
Wed, 11 December 2013 16:13:25
email

Hej Alla Glada Voc vänner.
Jag vill informera om den nya sidan som skapades efter lite tumult på Facebook.

Gruppen jag tidigare hänvisade till fick ett bra utslag i början..vi passerade 100st som delade våran åsikt om våran framtid.
Men på tisdags morgonen hände något först fantastiskt sen mer förklarligt. En likasinnad person började i tron om att han bjöd in folk, istället lägga till folk utan deras vetskap om va det i stora drag va för något vi stod för.
En ökning i gruppen från 105 st till 575 st på 30 minuter var ett faktum.
Att trovärdigheten på guppen blev liten va inget konstigt. Vi tog nya tag och Skapade istället en sida som man enklare kunde administrera. Det var också enklare att bjuda in folk att gilla konceptet.

Emil Bergkvist va så snäll och delade nyheten om sidan och anslutningen började snabbt till sidan.. första dagen rasslade det till och vi hade innan natten till idag onsdag fler än 500 gillar på sidan. D.v.s som gillar våran åsikt i ämnet. Ni är alla välkomna att gilla oss på våran Sida på FB.
Sidan heter: Rädda Voc Mekonomen Rally .

Välkomna!

Ds. Gruppen som fanns innan är nu borttagen och finns ej mer.

(101) mattias roth
Tue, 10 December 2013 23:08:10
email

Tack Roger för ett snabbt svar ser framåt mer info för 2014 :)

(100) Roger Fransson
Tue, 10 December 2013 16:48:33
email

Sponsoring och prispott...

De sponsorer som vi har specifikt för SverigeSerien ökar sina åtaganden. Och det kommer också att komma till lite nytt på den fronten.

Vad gäller fördelning så kommer vi att hålla kvar vid vår modell där inte bara de i den absoluta toppen har chans till de riktigt fina priserna. I praktiken innebär det en omfördelning från bredden till några få i toppen, så ska det inte vara i en breddklass.

Återkommer med mer konkreta besked. Hoppas det ska bli en riktigt fin julklapp till alla i klassen som satsar på SverigeSerien.

Passar också på att be om ursäkt för att utbetalningen av startbonusarna för årets SverigeSerie dröjer, jag har helt enkelt inte haft tid att sammanställa och sätta mig och betala ut. Har haft en väldigt tuff höst... inte bara med VOC. Ni ska ha pengarna innan jul - det lovar jag!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(99) mattias roth
Tue, 10 December 2013 14:55:33
email

Hur ser det ut med sponsring för klassen nästa år? ökar pris potten? hur är det tänk att det ska fördelas mellan dom olika klasserna?


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha