Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(206) Carleric Johansson
Tue, 21 January 2014 19:47:00
email

Limas tävling i Sverigeserien!
Grattis Roger - och alla VOC Mekonomen-förare!


(205) Kent Larsson
Tue, 21 January 2014 18:34:09
email

Snabba puckar :-)


(204) Roger Fransson
Tue, 21 January 2014 18:29:19
email

Antal däck i Lima och i Sundsvall...

Mycket befogad fråga Kent. Det är däckbegränsning (som vanligt) för oss i VOC:
- Max sex däck per tävling.
- Fyra monterade på bilen vid besiktning, och de två reserverna i bagaget

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


(203) Kent Larsson
Tue, 21 January 2014 17:54:40
email

Hej!
Är det någon gräns på antal däck i Lima?
Mvh Kent Larsson

(202) Peder Johansson
Tue, 21 January 2014 17:35:13
email

Håller med Nordahl till 100%! Är ett jävla gnäll hit å dit om allt. Låt oss aktiva få läsa om annat än detta regeltjafs...

(201) Roger Fransson
Tue, 21 January 2014 16:53:20
email

Angående dekaler med mera, Pär och Claes-Erik...

Ni får inte uppleva det här som en tillrättavisning, men frågan om hur vi kan exponera vår huvudpartner och våra SverigeSeriepartners är jätteviktig för klassen. Liksom att vi bjuds in under vårt eget namn och på vårt egna reglemente.

Inte bara viktig: Den är en direkt förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att köra och ha så kul som vi har det.

Och det är viktigt för många tävlande också. Själv hade du Nordahl tex "Safe Explosives" på framskärmen i fjol. Det skulle alltså en arrangör kunna tvinga dig att ta bort med nuvarande regler - även om arrangören INTE tänker sätta dit något annat. De kan bara hävda att: Det är arrangörens yta och att den ska vara ren.

Därför är jag oerhört tacksam för alla som driver frågan. Och får dessa inte de synas och höras någonstans så är det lätt för förbund och arrangörer att tro att allt är frid och fröjd, att vi inte har något emot att man river bort våra seriesponsorer, klistrar över eller till och med tvingar oss att riva bort.

Särskilt tack till dig Carleric, din hjälp är ovärderlig och med den oerhörda pondus, bakgrundskunskap och rutin som du besitter väger dina ord blytunga.

Jag är som bekant inte med i den beryktade FaceBook gruppen men får utförliga klipp och referat från måpnga olika håll. Med den ofta otäcka stämning som råder där är jag otroligt imponerad att ni är några som vågar er in där. Heder åt er!

Pär och Claes-Erik, se det jobb som de som tar striden gör som en stor insats för oss alla. För att vi ska kunna fortsätta att ha riktigt, härligt kul i rallyskogen under rättvisa former utan att det ska behöva kosta en förmögenhet.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(200) Pär Nordahl
Tue, 21 January 2014 15:53:49
email

Det va jätte bra, men snälla alla såna dialoger och övrigt borde skötas över telefen eller mail. vill väl påstå att 90% här inte vill se 15 inlägg om hur stor rutan på dörren ska vara enligt RY eller vilka som gjort rätt och fel. Vi kan väl alla enas om att nu har vi kul på denna sidan och säsongen är snart äntligen är i full fart. må snabbaste ekipage vinna.

(199) Carleric Johansson
Tue, 21 January 2014 15:23:56
email

Du har så rätt Pär - det gnälls för mycket.
Men i några fall förvandlas gnället så småningom till glada nyheter. Som när du häromdagen på den här sidan kunde meddela att Lima MS ändrat i inbjudan och bjuder in VOC - och inte bara Grupp F - till LBC-Ruschen.
Det var en mycket välkommen nyhet.
Diskussionerna med Nedre Norra, Hälsingeserien med flera har skett via mail. Så det sker mycket positivt arbete som inte syns på internet. Nedre Norras justerade regler bör leda till att även Stockholms BF och Upplands BF justerar sina inbjudningar, eftersom de samarrangerar sina Förbundsmästerskapstävlingar.
Det är väl en glad nyhet!
Carleric
PS/För övrigt instämmer jag med den underbara beskrivningen över vad som utmärker en sekt...


(198) pär nordahl
Tue, 21 January 2014 12:22:44
email

Sluta skriv erat tjat om inbjudningar å dekaler på dörrar här!!! Skaffa en egen sida. Gubbgnäll.se istället. Börjar bli tröttsamt att ens va in på sidan. Använd mejl eller ring till varandra. Så kanske vi aktiva får någon användning för sidan och skriva roliga grejer??? Ha en fortsatt bra dag ni förare och team som kanske fortfarande är inne och läser regeltjafs.

(197) claes-erik
Tue, 21 January 2014 11:33:13
email

Att ni bara orkar! ! !


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha