Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(216) Ola Wingren
Wed, 22 January 2014 21:21:51
email

Roger:
Jag vet vilket jobb du lägger ner och slåss med näbbar och klor mot "högre makter" och detta högaktar jag dig för. Det ska jag absolut inte förneka! Men det är fler än du som ältar och traggar sig igenom detta så man blir trött på det och därför tappar intresset för sidan. Det som driver mig att fortsätta med VOC är givetvis kamratandan mellan oss och vad kan då puscha oss och DIG mer framåt än lite glada tillrop mellan teamen och vad som händer under "silly season"??? Varför tror du att jag bygger en ny VOC-bil istället för att bygga en Grupp F? Givetvis för att jag tror på detta och att VI alla tillsammans har skitkul ihop. Du tror väl inte jag hade lärt mig känna en sån dryg person som Nordahl, om det inte vore för denna eminenta klass som VOC faktiskt är. (Sorry Pär! Kunde inte låta bli. hahaha..) Kämpa på och jag vet att detta även är lite av din drivkraft och inte för att ha bekantskap med Nordahl och Peder mfl...
Tack för ordet!
Mvh Ola W

(215) pär nordahl
Wed, 22 January 2014 14:13:39
email

Puh Roger!!!

(214) Roger Fransson
Wed, 22 January 2014 13:33:39
url  email

Puh, Nordahl. Det var inte det jag sa.

Jag bad om hjälp...

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(213) pär nordahl
Wed, 22 January 2014 12:58:18
email

Okej du ska få ha din gästbok till ditt. Jag ska inte störa mer!!!

(212) Roger Fransson
Wed, 22 January 2014 11:50:53
email

Pär, Peder, Ola med flera...

Vi är några som sliter som f-n (ursäkta uttrycket) med klassen, det vet jag att ni vet.

Ingen önskar sig mer än jag att vi slapp allt tjafs! Men som vi blir behandlade av förbundet nu så kan jag inte heller se att det ens är på väg att ta slut. Carleric med alla sina år av erfarenhet använde ordet "exempellös" för att beskriva situationen... dvs, något vi aldrig sett tidigare.

I dessa frågor är vi beroende av stödet från er förare, att ni trycker på ute i klubbar och distrikt. Och även direkt på RU. Vi har inga möjligheter att göra hela jobbet själva.

Då gör det mig ledsen att ni upplever debatten i dessa frågor som är jätteviktiga för klassens överlevnad som tjafs, som inte är värt att sätta sig in i.

Jag lovar och svär: Så snart vi får vara i fred och driva vår klass så kommer gnället att upphöra omedelbart. Och vi kan rikta allas energi mot framtiden.

Jag vågar påstå: Förstår ni inte allvaret med att:
- Vi måste bli inbjudna i egen klass på eget reglemente.
- Vi måste få exponera våra partners.
Då har ni inte riktigt satt er in i frågorna. De som "fajtas" i olika medier har gjort det.

Jag vill ABSOLUT INTE ha en till sommar som den var i fjol!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(211) pär nordahl
Wed, 22 January 2014 11:42:16
email

Häligt Ola så ska det låta och läsas i gästboken! Men gör ett ryck i garaget så syns vi i Lima. Friska fläktar som dig behövs på vintern.

(210) Ola Wingren
Wed, 22 January 2014 11:13:15
email

Bra skrivet Per och Peder! Låt oss jobba framåt istället för att gnälla oss igenom en motgång. Försök istället se det lilla ljus i gliporna och inte bara mörker. För er info också så hålls det på att bygga en silvrig 940 i upplevelseindustrin på Algatan i Hörby. Dock är den för fin för att användas på Limas tävling ;-),med tanke på 2011 års tävling. Istället ska den vara klar till barmarkspremiären i slutet på mars (om det nu går att få mer barmark i Skåne än vad vi redan har) Lycka till i vinter alla "VOCare" och väl mött igen med grus under hjulen!
Med vänlig hälsning Ola Wingren

(209) Fredrik
Wed, 22 January 2014 08:41:38
email

Pär - Den omdiskuterade regeln som inskränker de tävlandes möjligheter till att finansiera sitt tävlande med hjälp av sponsorer publicerades och började gälla 16 januari 2014.

Jag håller dock med om att nu är allas ställningastaganden tydliggjorda så det behöver inte ältas.

Vi gläds istället åt att Lima åter är tillbaks i SverigeSerien!

Jag har själv hunnit åka 4 tävlingar i högerstolen de senaste två helgerna och jag vill påstå att det var väldigt många år sedan underlaget var så bra som det är i år. Riktig kärnis som håller i som bara den kombinerat med avsaknaden av snövallar gör att man kan åka mycket häftigare spår än normalt. Den här vintersäsongen är något i hästväg som vi ska passa på att njuta av, åk mycket tävling för i vinter kommer däcken att räcka länge.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(208) pär nordahl
Wed, 22 January 2014 01:59:57
email

Detta med dekaler är inget problem. Regeln har funnits lika länge som betyg i skolor. Måste vi älta allt? Vi vill kanske ha en gästbok där vi frågar och löser bilproblem, eller ljuger om vem som flög längst vid hoppet. Mail är populärt nu för tiden.

(207) SMK Sundsvall
Tue, 21 January 2014 20:26:25
url  email

Hej alla Vocåkare!

Det börjar bli hög tid att anmäla sig till Stjärnsvängen 22/2 som är första deltävlingen i Sverigeserien.
Vi har nog aldrig haft så fina vintervägar att erbjuda som vi har i år. Det är rejäl isbotten på alla SS och runt 50cm med snö i området.
Inbjudan, anmälan, info och bilder finner ni på rallyts hemsida.
www.proffsteknik.se/rally/

Välkomna till ett riktigt vinterrally i Sundsvallsskogarna.

SMK Sundsvall Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha