Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(170) Fredrik
Thu, 16 January 2014 12:38:19
url  email

Härligt av Hälsingeserien och klubbarna som kör tävlingarna som ingår i serien!

Att de tagit rätt beslut bekräftas nu genom Rallyutskottets information som publicerats på SBF:s regelsidor idag:

http://web.sbf.se/regler/up/2/RY_VOC-GrF-20140110_officell.pdf

Där framgår att även i de fall då man tävlar med en VOC:are i Gr F så är det det tekniska reglementet för VOC Mekonomen Rally som gäller.

Det skulle kännas minst sagt konstigt att bjuda in oss på vårt reglemente men välja att inte använda vårt namn.

/ VOC Mekonomen Rallt - Fredrik

(169) Fredrik Lestrade
Thu, 16 January 2014 12:10:58
email

Tjena!

Det finns ett nytt beslut i Hälsingeserien att även bjuda i Voc-Mekonomen. Dom inbjudningar som ligger där nu kom till innan detta ändrades. Föneruschen tävling 3 bjuder även in Voc-Mekonomen. Härligt Hälsingeserien!

(168) Rickard Gustafsson
Thu, 16 January 2014 11:00:51
email

Hej Ilsbo MK!. Kul med tävling!.
Tråkit att ni bara bjuder in gr-f. Vi kanske inte känner oss så välkommna som vi hade gjort om ni hade bjudit in VOC mekonomen Rally till tävlingen åxå. Det finns folk som inte har följt debatten som inte vet hur saker å ting ligger till. När dom läser injudan uppfattar dom att man inte kan starta med en Vocáre i eran tävling.
Andra kanske avsiktligt inte anmäler sig till gr-f tävlingar. MVH/ Rickard

(167) Ilsbo MK
Wed, 15 January 2014 22:07:31
email

Rallytävling!
Monitorrallyt 2014 ingående i hälsingeserien den 25/1!


2 SS som körs två ggr, tävlingen mäter totalt 102,6 km med hela 70.0 km SS fördelat på riktiga kanon vägar som innehåller allt! För fullständig inbjudan och bilder på SS se: www.halsingeserien.se

Väl mött!:-) / Ilsbo MK


(166) Micke
Tue, 14 January 2014 22:30:15
email

Bara för info så har även Lima MS ändrat inbjudan nu och bjuder även in VOC Mekonomen istället för bara Grupp-F som tidigare ! =)
Hoppas alla arrangörer följer detta !

(165) Roger Fransson
Tue, 14 January 2014 21:50:55
email

Angående text på fälgfaktura,..

Det kan du styra själv så att allt blir rätt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(164) Johan Gunnarsson
Tue, 14 January 2014 13:24:38
email

Tjäna! är det nån som har koll på vad det står på fakturan/kvittot när man beställer Voc fälgarna?? om de bara står fälgar eller om det står mer specifikt vad det är till for bil o så? Tack på förhand//Johan

(163) Carleric Johansson
Tue, 14 January 2014 13:12:49
email

Grattis Pär Pålsson till segern i Offerdalingen VOC/Gr E A+B den 11 januari. Grattis också till Ted Öqvist som vann VOC/Gr E C . Grattis också till bra totalplaceringarna: Pär femma, tvåan Fredric Magnusson sexa och Ted Öqvist (med Patrik Sandell i högerstolen) sjua.
Och grattis VOC Mekonomen Rally - antalet VOC:are var den näst största biltypen efter Grupp H, som hade aningen fler bilar till start. Skönt att vintersäsongen äntligen rullat igång.


(162) Andreas
Mon, 13 January 2014 21:55:11
email

Motorbloggaren Tommy Svensson nämner idag FB-sidan "Rädda VOC Mekonomen Rally" i sin blogg.

http://blogg.kristianstadsbladet.se/motorbloggen/2014/01/13/6174/

/Andreas

(161) Roger Fransson
Fri, 10 January 2014 12:08:52
email

Dekalplacering, Danne...

Ska du köra SverigeSerie så måste dom sitta på plats så det enklaste är att du sätter dit dom som tidigare.

Men, dessa får alltså tävlingar som är utanför SverigeSerien klistra över om de har annan sponsor som köpt den platsen.

TIPS: Vaxa VOC Mekonomen Rally dekalen så är det enkelt att plocka bort den dekal som du fått klistra över för den enskilda tävlingen efter målgång. Extra enkelt blir det om du också "luddar" limmet lite på den dekal som ska monteras över genom att ta den mot tex ditt byxben - detta är också ett smart tips för alla dekaler som bara ska sitta en tävling.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha