Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(1160) Björn
Sun, 29 July 2018 09:51:11
email

Tom Thomasson 073-8158235 :Magnus 0706720554 gör hasplåtar, tex

(1159) tommy ohlsson
Fri, 27 July 2018 22:31:00
email

Vart får man tag i hasplåtar till 940voc

(1158) Roger Fransson
Sat, 7 July 2018 11:43:32
email

Rally Edane flyttar till 22 september...

Edane som ligger med både i vår SverigeSerie och SommarSerie blir flyttad till 22 september, dvs två veckor innan vår säsongsavslutning i Örebro.

OBS! Eskilstuna som var planerad som finaltävling i SommarSerien blir fortsatt den tävling i den serien som är "obligatorisk", dvs som alla måste räkna med i sin personliga SommarSerie, trots att den med Edanes påtvingade flytt kommer att gå av stapeln innan Edane.

Detta för att uppfylla våra löften även gentemot Eskilstuna MK.

Vi ska justera detta i våra kalendrar så snart tillfälle ges men kan vara lite trixigt så här i semestertider, så ha tålamod :-)

Ha en skön semester. Ladda batterierna, finjustera bilarna lite extra och spara lite av semesterkassan inför en höst som med detta blir ännu lite mer hektisk än vad som var planerat.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

(1157) Roger Fransson
Fri, 6 July 2018 15:37:55
email

Vad händer med våra kalendrar efter inställda Edane?

Dialog pågår fortfarande och det finns fortfarande några olika alternativ möjliga. Vi beräknar att kunna ge ett slutligt besked under helgen så håll koll här i Gästboken.

OBS! Jag har fått specifika frågor och vill förtydliga: Det kommer inte att komma in någon serietävling före Kil, så nu kan ni alla ta semester i lugn-och-ro :-)

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


(1156) Roger Fransson
Sun, 1 July 2018 20:41:32
email

Edane tvingas ställa in på grund av mycket stor brandfara...

Detta har aldrig hänt oss tidigare och vi lider med MK Team Westom som tvingas at det här jättejobbiga men helt nödvändiga beslutet på högsta rekommendation av räddningstjänsten. I skrivande stund pågår redan ett par skogsbränder i Värmland.

Det är torrt som fnöske i markerna där tävlingen skulle gå av stapeln och under den närmsta veckan så lovas inget annat än extrem värme. Som alla förstår så kan en avåkning bli ödesdiger, en stekhet katalysator kan snabbt bli rena tändaren.

Vi för en dialog med MK Team Westom om att försöka hitta ett nytt datum som passar in i vår kalender.

Vi återkommer med besked om hu vi parerar detta i våra serier. Kanske kan vi köra Edane på annat datum. Kanske hittar vi ersättningstävling.

Vi återkommer med beds så fort vi vet.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & MK Team Westem

(1155) Roger Fransson
Thu, 28 June 2018 21:18:13
email

Glöm inte att anmäla er till Rally Edane...

Edane är nästa deltävling i både Sommar- och SverigeSerie. Fem Barth-notade sträckor på klassik rallymark (säger bara Per Eklund!) i trakterna av Edane/Arvika bjuder på dryga fyra mil högoktanig värmländskt rallygodis.

Sista anmälan nu på söndag 1 juli!

Inbjudan och anmälan hittar du på www.raceconsulting.se

Hjärtligt välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med org och MK Team Westom

(1154) Roger Fransson
Thu, 28 June 2018 16:56:59
email

Förvarnar om semester...

Direkt efter Edane (7 juli), så tar jag och Lotta välbehövlig semester i fyra veckor. Då kommer vi att vara näst intill omöjliga att nå.

Under den tiden kommer det inte heller att gå att beställa dekalsatser eller liknande.

OBS! Angående specifikt dekaler: Jag gör sista sammanställningen för utskick innan semestern nu på söndag kväll, 1 juli. Nästa utskick blir först innan Kil i början av Augusti.

Det som inte är beställt nu på söndag 1 juli 18:00 kommer inte att skickas förrän i början av Augusti.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(1153) Roger Fransson
Wed, 27 June 2018 10:56:59
email

Rent generellt...

Jag har särskilt svårt att ha åsikter om, eller att ta ansvar för, enskilda händelser och bedömningar som hände före jag blev ansvarig för klassen 2011.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1152) Martin
Tue, 26 June 2018 19:53:15
email

Men Niclas Carlsson körde och vann med sin 940 som var privat import, innebar det att han tilläts tävla felaktigt ?

Mvh
Martin

(1151) Roger Fransson
Tue, 26 June 2018 19:52:46
email

Ny Teknisk Bulletin publicerad...

Nu är en ny Teknisk Bulletin publicerad rörande 740 och 940 bilar med originalmonterad taklucka.

I korthet inbär den att dessa bilar inte får användas med mindre än att takluckan svetsas igen eller att taket byts ut, båda insatserna måste ske på fackmannamässigt sätt.

Bulletinen är i enlighet med vårt regelverk omedelbart gällande.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha