Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1226) Roger Fransson
Wed, 13 February 2019 13:35:41
email

Varför är inga juniorer omnämnda i senaste reportaget???

Vi har fått frågor om varför vi inte nämnt något om juniorerna i senaste reportaget, dom kör ju SverigeSerie dom också?

Absolut, ni som känner mig vet att våra juniorer ligger mig varmt om hjärtat. Som jag sagt många gånger: VOC´s största och kanske viktigaste funktion i "rallysverige" är att erbjuda en arena för vår kommande rallystjärnor, ett ämne som jag återkommer till ofta-ofta-ofta.

Och, en framgångsrik rallykarriär börjar som ni vet i väldigt hög grad i VOC och har så gjort de senaste årtiondena ... ni kan alla de stora namnen som startat sin karriär i VOC. Och ofta (men inte alltid) redan som junior.

Men! Det senaste reportaget handlade om Norrlandshelgen, Vännäs och Övik. Här var det tyvärr inga Juniorer till start, svårt därför att skriva om dem. Totalställning i VinterSerien nämndes bara i förbifarten.

Det kommer ett reportage till när vinterrallysäsongen som helhet är avslutad. Det tar ett bredare grepp om VinterSerien som helhet med fokus på slutställning. Då kommer självklart Juniorerna att vara en naturlig del.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1225) Björn Kallin
Tue, 5 February 2019 14:22:12
email

Svetsning topp, att börja bygga på en sån topp är ingen bra idé, då är det risk att det är lika dåligt in till 4ans insugskanal, är den redan VOC prepad så kan du ju inte plana den mer.. när du svetsar en punkt blir toppen skev och det blir aldrig bra, så även om man får det så är det ingen bra idé.

(1224) Johan Eriksson
Mon, 4 February 2019 15:12:19
email

Hej!

Är det tillåtet att renoveringssvetsa en topp som gått med dålig kylvätska och fått en urgröpning motsvarande hål i toppackningen? I det här fallet endast en urgröpning, men ligger lite väl nära packningsytan tyvärr.

(1223) Roger Fransson
Fri, 1 February 2019 19:18:35
email

Ursäkta sent besked...

Det blir ingen märkning av däcken i Vännäs. Jag utgår från att alla respekterar våra regler ändå!

/VOC Mekonomen Rally - Roger

(1222) Janne Carlson
Thu, 31 January 2019 11:04:40
email

Vill önska samtliga deltagare hjärtligt välkomna till 2019 års upplaga av Vännäs Plåt Rally. Vi har haft kallt väder en längre tid så vägarna är hårda och kommer att köras igenom med plog på lördag morgon. Om det inte snöar vid start så kommer ni att mötas av en hård vinter väg som lovar ett gott rally.. Vi kommer att besikta era kläder på ett separat bord inne i besiktningshallen! Skicka gärna er kartis dit medan ni förare visar vagnsbok + pärm för tekniker! Som Roger redan har nämnt så kommer vi att genomföra tävlingsbesiktning för er som ska köra i Örnsköldsvik på söndag i anslutning av park farmé. Där undertecknad tillsammans med Örnsköldsviks RKs tekniska chef kommer att finnas. Han kommer att då behålla vagnsböckerna som återfås efter tävlingen på söndag. Vi ska alla försöka göra detta så smidigt som det bara går så ställ er på led så löser vi detta tillsammans.

Med vänlig hälsning

/VOC Mekonomen Rally - Janne

(1221) Roger Fransson
Mon, 28 January 2019 23:32:36
email

Besiktning för Övik vid målgång i Vännäs...

Det blir precis enligt plan. Dvs, våra bilar kommer att besiktigas för Övik på väg in i Parc Fermé i Vännäs.

Eftersom att de är besiktigade kvällen (eller på morgonen) före Vännäs blir detta ju en mycket enkel besiktning.

OBS! Om ni brutit i Vännäs med stort problem och därför inte kan köra Övik, glöm inte att meddela Övik detta senast 22:00 ... se info i Öviks inbjudan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1220) Anette
Mon, 28 January 2019 16:53:04
email

Hej!
Hur blev det med besiktning efter Vännäs på kvällen?
MVH Anette

(1219) Roger Fransson
Sat, 26 January 2019 01:32:35
email

Startande förare före oss, Patrik och andra...

Yes, det är A 2WD och 4WD som kommer att spåra åt oss.

Gällande däck så är det regelverket som gäller, dvs sex däck får användas under helgen (se avdelning TÄVLANDE).

Fortfarande oklart om det blir märkning eller inte, det kommer jag inte veta förrän vi slutligt vet tillgång på personal och lokal.

Oavsett vilket så gäller förstås våra regler. Jag lovar att återkomma med besked här i Gästboken innan besiktning så ta en sista koll här innan ni åker för att besiktiga.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1218) Patrik Fredriksson
Fri, 25 January 2019 21:13:45
email

Hej Roger. va menar du med några a förare som startar före? är det 4wd och 2wd aförare som går ut före? är det samma däcksmärkning som i torsby? mvh patrik

(1217) Roger Fransson
Wed, 23 January 2019 10:49:16
email

Förlängd anmälningstid och lite justering i Vännäs...

Vännäs har beslutat förlänga sin anmälningstid ända till nu på fredag 25 januari klockan 18:00.

Jag har också godkänt en liten förändring i tävlingen genom att ge tillåtelse för några A-förare att starta före oss för att rensa väg och ge oss riktigt bra spår. Totalt kommer cirka 12-15 bilar att starta före oss. Min bedömning är att vi får ännu bättre vägar på det sättet.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha