Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(246) Roger Fransson
Fri, 14 February 2014 14:19:49
email

Dekaler till Sundsvall...

Behöver du bara de gula dekalerna så kommer vi att ha med sådana på plats.

Behöver du däremot hela setet (inklusive de vita bakgrunderna) så måste du beställa omgående - se sidan 5 i respektive reglemente för instruktion.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(245) Fredrik
Fri, 14 February 2014 13:47:22
email

Hej!

Kan jag komma åt VOC Mekonomen dekalerna som ska sitta på dörrsidan i Sundsvall eller måste jag beställa sådana innan?

(244) Kent Larsson
Fri, 14 February 2014 12:41:32
email

Johan kolla in bas reglemente 8.1 så får du korrekt anvisning på montering av trippmätare i kupén.
Ha det gött

(243) Johan
Thu, 13 February 2014 11:44:08
email

Jag ska montera en trippmätare på en 240 voc, och jag undrar om någon vet hur man lämpligast gör med givaren till den? Jag vill gärna sätta den på ett framhjul för den ska stämma även när hjulen spinner.
Är det godkänt med en GPS-trippmätare? Man behöver sätta en GPS-motagare utvändigt på bilen om man vill ha det.
Vad gäller för monteringen av själva mätaren? Är det bara i handskfacksluckan som är godkänt om man vill ha den framför kartläsaren?
Tacksam för svar / Johan


(242) Roger Fransson
Mon, 10 February 2014 23:17:24
email

Däck i Sundsvall och dekaler, Pålle och Victor...

DÄCKEN: Absolut, kan du bara plocka in dem smidigt så att inte någon behöver springa ut för att märka så är det helt okej att ha dem lösa.

DEKALERNA: Jag har full förståelse för din fråga. Med förbundets svängar hit-och-dit är det inte lätt att hänga med. Vi ska ändå ha kvar våra vita bottnar eftersom att de står med i vårt reglemente, detta för att ha en snygg och enhetlig exponering av våra samarbetspartners.

Och en bra hjälp för arrangörerna att också kunna exponera sina tävlingssponsorer på bästa sätt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(241) Victor Karlsson
Mon, 10 February 2014 23:03:20
email

Hej!
Jag undrar vad som gäller med de vita nummer dekalerna nu för tiden, vara eller inte vara? Har inte hängt med i alla diskussioner fram å tillbaka!

Mvh Victor

(240) pålle
Mon, 10 February 2014 21:25:12
email

Hej!en undran om Sundsvall är det ok.att besikta rallybilen med transportdäck på bilen och ta med rallydäcken på en liten däckvagn och märka in rallydäcken?
MVH// Pålle

(239) SMK Sundsvall
Sun, 9 February 2014 18:14:44
url  email

Nu finns nya bilder tagna idag från sträckorna på hemsidan.
http://www.proffsteknik.se/rally/

Det är sagolikt vackert och bättre förhållanden går inte att få.

Välkomna till ett riktigt vinterrally

(238) Lasse J
Sun, 9 February 2014 17:42:15
email

Har varit ut o kollat sträckorna idag. Tjock isbotten på alla sträckor, en dm nysnö i tävl området det senaste dygnet, helt perfekta förhållanden helt enkelt. Bilder från idag läggs ut på Stjärnsvängens hemsida ikväll. Det är bara att anmäla sig. Lasse J. Banchef!

(237) Tobbe
Sun, 9 February 2014 12:42:46
email

Hur ser det ut i Sundsvall ?


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha