Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(210) Ola Wingren
Wed, 22 January 2014 11:13:15
email

Bra skrivet Per och Peder! Låt oss jobba framåt istället för att gnälla oss igenom en motgång. Försök istället se det lilla ljus i gliporna och inte bara mörker. För er info också så hålls det på att bygga en silvrig 940 i upplevelseindustrin på Algatan i Hörby. Dock är den för fin för att användas på Limas tävling ;-),med tanke på 2011 års tävling. Istället ska den vara klar till barmarkspremiären i slutet på mars (om det nu går att få mer barmark i Skåne än vad vi redan har) Lycka till i vinter alla "VOCare" och väl mött igen med grus under hjulen!
Med vänlig hälsning Ola Wingren

(209) Fredrik
Wed, 22 January 2014 08:41:38
email

Pär - Den omdiskuterade regeln som inskränker de tävlandes möjligheter till att finansiera sitt tävlande med hjälp av sponsorer publicerades och började gälla 16 januari 2014.

Jag håller dock med om att nu är allas ställningastaganden tydliggjorda så det behöver inte ältas.

Vi gläds istället åt att Lima åter är tillbaks i SverigeSerien!

Jag har själv hunnit åka 4 tävlingar i högerstolen de senaste två helgerna och jag vill påstå att det var väldigt många år sedan underlaget var så bra som det är i år. Riktig kärnis som håller i som bara den kombinerat med avsaknaden av snövallar gör att man kan åka mycket häftigare spår än normalt. Den här vintersäsongen är något i hästväg som vi ska passa på att njuta av, åk mycket tävling för i vinter kommer däcken att räcka länge.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(208) pär nordahl
Wed, 22 January 2014 01:59:57
email

Detta med dekaler är inget problem. Regeln har funnits lika länge som betyg i skolor. Måste vi älta allt? Vi vill kanske ha en gästbok där vi frågar och löser bilproblem, eller ljuger om vem som flög längst vid hoppet. Mail är populärt nu för tiden.

(207) SMK Sundsvall
Tue, 21 January 2014 20:26:25
url  email

Hej alla Vocåkare!

Det börjar bli hög tid att anmäla sig till Stjärnsvängen 22/2 som är första deltävlingen i Sverigeserien.
Vi har nog aldrig haft så fina vintervägar att erbjuda som vi har i år. Det är rejäl isbotten på alla SS och runt 50cm med snö i området.
Inbjudan, anmälan, info och bilder finner ni på rallyts hemsida.
www.proffsteknik.se/rally/

Välkomna till ett riktigt vinterrally i Sundsvallsskogarna.

SMK Sundsvall


(206) Carleric Johansson
Tue, 21 January 2014 19:47:00
email

Limas tävling i Sverigeserien!
Grattis Roger - och alla VOC Mekonomen-förare!


(205) Kent Larsson
Tue, 21 January 2014 18:34:09
email

Snabba puckar :-)


(204) Roger Fransson
Tue, 21 January 2014 18:29:19
email

Antal däck i Lima och i Sundsvall...

Mycket befogad fråga Kent. Det är däckbegränsning (som vanligt) för oss i VOC:
- Max sex däck per tävling.
- Fyra monterade på bilen vid besiktning, och de två reserverna i bagaget

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


(203) Kent Larsson
Tue, 21 January 2014 17:54:40
email

Hej!
Är det någon gräns på antal däck i Lima?
Mvh Kent Larsson

(202) Peder Johansson
Tue, 21 January 2014 17:35:13
email

Håller med Nordahl till 100%! Är ett jävla gnäll hit å dit om allt. Låt oss aktiva få läsa om annat än detta regeltjafs...

(201) Roger Fransson
Tue, 21 January 2014 16:53:20
email

Angående dekaler med mera, Pär och Claes-Erik...

Ni får inte uppleva det här som en tillrättavisning, men frågan om hur vi kan exponera vår huvudpartner och våra SverigeSeriepartners är jätteviktig för klassen. Liksom att vi bjuds in under vårt eget namn och på vårt egna reglemente.

Inte bara viktig: Den är en direkt förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att köra och ha så kul som vi har det.

Och det är viktigt för många tävlande också. Själv hade du Nordahl tex "Safe Explosives" på framskärmen i fjol. Det skulle alltså en arrangör kunna tvinga dig att ta bort med nuvarande regler - även om arrangören INTE tänker sätta dit något annat. De kan bara hävda att: Det är arrangörens yta och att den ska vara ren.

Därför är jag oerhört tacksam för alla som driver frågan. Och får dessa inte de synas och höras någonstans så är det lätt för förbund och arrangörer att tro att allt är frid och fröjd, att vi inte har något emot att man river bort våra seriesponsorer, klistrar över eller till och med tvingar oss att riva bort.

Särskilt tack till dig Carleric, din hjälp är ovärderlig och med den oerhörda pondus, bakgrundskunskap och rutin som du besitter väger dina ord blytunga.

Jag är som bekant inte med i den beryktade FaceBook gruppen men får utförliga klipp och referat från måpnga olika håll. Med den ofta otäcka stämning som råder där är jag otroligt imponerad att ni är några som vågar er in där. Heder åt er!

Pär och Claes-Erik, se det jobb som de som tar striden gör som en stor insats för oss alla. För att vi ska kunna fortsätta att ha riktigt, härligt kul i rallyskogen under rättvisa former utan att det ska behöva kosta en förmögenhet.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha