Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(276) Kent Ola
Thu, 6 March 2014 21:31:49
email

Lima är inställt!,,,

(275) Pelle
Thu, 6 March 2014 21:23:51
email

Rykten säger att Lima är inställt.? Någon här som kan bekräfta att de stämmer?

(274) Roger Fransson
Wed, 5 March 2014 10:51:08
email

Viktig information inför SverigeSerien i Lima till helgen...

DÄCKBEGRÄNSNING: För att ge alla möjlighet att nu i slutet av vintersäsongen använda de begagnade däck man har tillgängliga, så väljer vi att avstå den sedan tidigare aviserade däckbegränsningen. Därför kommer inte heller någon däckmärkning att äga rum.

SPONSORDEKALER: Nya utökade dekaler med SverigeSeriens sponsorer kommer att finnas i anslutning till anmälan. Dessa dekaler ska monteras längst fram, längst ner på vår vita bakgrund på höger och vänster framdörr. OBS! Ta endast två dekaler, annars räcker inte dekalerna till alla!

I anslutning till anmälan finns också ett mindre antal gula dekaler med klasslogotypen tillgängliga för er som saknar eller har blekta dekaler. Dessa dekaler ska sitta längst upp på respektive framdörr samt i mitten på den vita streamern i framrutans överkant. OBS! Tänk på dina "klasskompisar", ta inte fler dekaler än du behöver!

Denna information kommer också att gå ut vi mail till samtliga förare.

/ VOC Mekonomen Rally

(273) Carleric Johansson
Mon, 3 March 2014 15:42:16
email

Grattis alla som tävlar i VOC Mekonomen Rally! Sett till antalet starter/anmälda i vinterns tävlingar är VOC den stora vinnaren. Originalarna har gjort c:a 250 starter. I och för sig är 2WD större som samlingsklass med 320 starter. Men i 2WD ingår även Grupp N (både N1 och N2), nya R2 och Nat Spec2WD. Och tar man bort dem försvinner uppemot 100 starter. Så Grupp H blir ”bara” tvåa i vinterlistan. På tredje plats kommer Grupp E samt norrländska Ekonomi med c:a 150 starter, 4WD (alla sorter) med c:a 125 starter och Vet/Ap K med uppemot 80 starter. Omtalade Grupp F finns knappt. Har bara hittat några enstaka bilar/starter. Obs - siffrorna är inte exakta eftersom arrangörernas resultatlistor är inte alltid särredovisar klasserna. Och jag ska inte svära på att jag hittat alla körda tävlingar. Men trenden är klar. (Jag har tagit med SM och kommande tävling i Lima men inte Svenska Rallyt).
Lycka till alla ni som startar i Lima till helgen!

(272) Janne Carlson
Mon, 3 March 2014 10:54:29
email

Johan
Kontakta Jonas på JB Engine.
Han kan säkert hjälpa dej
mvh
Janne Carlson
VOC Tekniker
VOC Mekonomen Rally

(271) Rally harry
Sun, 2 March 2014 22:50:54
email

66st voc mekonomen i detta nu till lima!! Fränt som fan :)

(270) Bosse Hemmingsson
Sat, 1 March 2014 21:15:32
email

Vill någon köpa fyra Michelin V mönster som rullat 7mil ss på kärnis på bil nummer fyra i startfältet under SM rallyt i Östersund? Kan även fraktas ner till Lima på lördag. OBS. 15 tum. på 940 plåtfälg och skick som ny. Pris 10.000

(269) johan vedin
Sat, 1 March 2014 13:00:42
email

hej
håller på å renoverar en b23 e motor till nybygget men har ett problem:
slangen som går från vevhusventilationen ner till oljetråget har gått av en bit upp..
behöver ja en ny slang eller går de med den som är?? och vart får jag tag i en sånn finns inte på mekonomen tyvärr.


(268) Roger Fransson
Fri, 28 February 2014 14:32:36
url  email

Mer angående vägarna i Lima...

Här kommer en bild fotad i på en av sträckorna i Lima i förrgår,
kommentarer överflödiga!

Lima

Inbjudan och anmälan hittar du på www.raceconsulting.se

Välkomna till ännu ett fantastiskt vinterrally!

/ Lima MS och VOC Mekonomen Rally


(267) Roger Fransson
Thu, 27 February 2014 17:49:51
email

Tack snälla, snälla Fredrik för de vänliga orden...

Du vet ju hur hett jag ser fram emot min femtioårsdag. Tyvärr är det bara att konstatera att jag inte kommer att ha mycket (om ens något) att hämta i Old Boys... HELLER!

Med namn som Brage Lundmark, Ingvar Nilsson och Kenneth Thomasson som motståndare så är det absolut ingen skam att få stryk.

Men! Det finns ju temperaturskillnader även i helvetet. Och som jag kör just nu så liknar det mer förnedring än att bli slagen.

Klassansvarig borde sluta att förnedra sig och, men han tycker trots allt att rally är väldigt kul. Och någon gång i framtiden kommer klassen att få vara i fred, klassansvarig kan släppa alla strider med förbund och piratklasser, och kan återigen lägga fokus på sin egen körning.

Då kanske farten också ökar, i alla fall lite.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha