Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(220) Carleric Johansson
Sat, 25 January 2014 17:48:10
email

Grattis Henrik Palm/Magnus Olsson, Ilsbo MK som vann C-klassen i en 940 VOC och var 8:a totalt i dagens Monitor-rally, premiärtävlingen i Hälsingeserien. Och som dessutom slog segraren i Elit, Krokomsparet Fredrik Jonasson/Jimmy Nestrud.
var 9:a totalt och vann dagens största klass som dominerades av VOC-förarna. De två segrarna körde 940 VOC men det var tätt, bäste 240 VOC - Joel Persson/Hanna Nordin var bara 3,6 sekunder från segern i Elit medan Jonas Edlund/Sara Strömberg fick nöja sig med tredjeplatsen. Bara två ekipage hade valt att anmäla sig i Grupp F, en i C och en i Elit.
Vann Ungdomsklassen gjorde Lina Björklund, Rättvis RK i en 940 VOC. Hon var 17.e totalt i det 30 bilar stora startfältet som bjöds på 35-40 minuters körtid på en lång vintersträcka som kördes två gånger.
(219) Carleric Johansson
Fri, 24 January 2014 09:36:20
email

Vill man ha en smal 16 tums framfälg på vintern, går det faktiskt att använda Volvos 940 reservhjulsfälg i plåt. Den är kanske inte så lätt att hitta, men den har testats av några. Förare med gott resultat. Är det moddigt och snöigt på sträckorna styr den tydligen mycket bra, tack vare att däcksidorna blir så raka.


(218) Tottie
Fri, 24 January 2014 06:44:12
url  email

Hydra fälgarna är annars bra och beprövat.
Bredden på volvos andra fälgar har jag dessvärre ingen aning om.

(217) Kent Larsson
Thu, 23 January 2014 22:04:54
email

Skall åka 16" på vocen finns det några smalare fälgar än v70 16"?
//Kent

(216) Ola Wingren
Wed, 22 January 2014 21:21:51
email

Roger:
Jag vet vilket jobb du lägger ner och slåss med näbbar och klor mot "högre makter" och detta högaktar jag dig för. Det ska jag absolut inte förneka! Men det är fler än du som ältar och traggar sig igenom detta så man blir trött på det och därför tappar intresset för sidan. Det som driver mig att fortsätta med VOC är givetvis kamratandan mellan oss och vad kan då puscha oss och DIG mer framåt än lite glada tillrop mellan teamen och vad som händer under "silly season"??? Varför tror du att jag bygger en ny VOC-bil istället för att bygga en Grupp F? Givetvis för att jag tror på detta och att VI alla tillsammans har skitkul ihop. Du tror väl inte jag hade lärt mig känna en sån dryg person som Nordahl, om det inte vore för denna eminenta klass som VOC faktiskt är. (Sorry Pär! Kunde inte låta bli. hahaha..) Kämpa på och jag vet att detta även är lite av din drivkraft och inte för att ha bekantskap med Nordahl och Peder mfl...
Tack för ordet!
Mvh Ola W

(215) pär nordahl
Wed, 22 January 2014 14:13:39
email

Puh Roger!!!

(214) Roger Fransson
Wed, 22 January 2014 13:33:39
url  email

Puh, Nordahl. Det var inte det jag sa.

Jag bad om hjälp...

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(213) pär nordahl
Wed, 22 January 2014 12:58:18
email

Okej du ska få ha din gästbok till ditt. Jag ska inte störa mer!!!

(212) Roger Fransson
Wed, 22 January 2014 11:50:53
email

Pär, Peder, Ola med flera...

Vi är några som sliter som f-n (ursäkta uttrycket) med klassen, det vet jag att ni vet.

Ingen önskar sig mer än jag att vi slapp allt tjafs! Men som vi blir behandlade av förbundet nu så kan jag inte heller se att det ens är på väg att ta slut. Carleric med alla sina år av erfarenhet använde ordet "exempellös" för att beskriva situationen... dvs, något vi aldrig sett tidigare.

I dessa frågor är vi beroende av stödet från er förare, att ni trycker på ute i klubbar och distrikt. Och även direkt på RU. Vi har inga möjligheter att göra hela jobbet själva.

Då gör det mig ledsen att ni upplever debatten i dessa frågor som är jätteviktiga för klassens överlevnad som tjafs, som inte är värt att sätta sig in i.

Jag lovar och svär: Så snart vi får vara i fred och driva vår klass så kommer gnället att upphöra omedelbart. Och vi kan rikta allas energi mot framtiden.

Jag vågar påstå: Förstår ni inte allvaret med att:
- Vi måste bli inbjudna i egen klass på eget reglemente.
- Vi måste få exponera våra partners.
Då har ni inte riktigt satt er in i frågorna. De som "fajtas" i olika medier har gjort det.

Jag vill ABSOLUT INTE ha en till sommar som den var i fjol!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(211) pär nordahl
Wed, 22 January 2014 11:42:16
email

Häligt Ola så ska det låta och läsas i gästboken! Men gör ett ryck i garaget så syns vi i Lima. Friska fläktar som dig behövs på vintern.


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha