Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(286) Ulf Sjöström
Fri, 7 March 2014 22:12:45
email

Hej!
Tråkigt med denna vinter voc vänner. Hoppas ni förstår vilket svårt och starkt beslut Sune och styret i Lima tog då vintern försvann för de skedde på mindre än ett dygn.Tänker också på Gunnar Barth som efter denna vinter kunde ha sålt lite noter. Han ställde ju till och med upp i Finland. Nordahl vekar känna sig stark. Han kanske han fixa ett lopp i skidtunneln i Torsby så det blir nåt lopp. // Ulf Söström

(285) putte
Fri, 7 March 2014 21:59:29
email

Är det någon som vill köra Simrishamn tävlingen den 5 april och står utan codriver så är ja ledig och kan åka med. Min nuvarande förare är bortrest och kan ej köra. Ni når mig på 0730505278 eller på mejlen petersmotorsport@hotmail.se. mvh Peter

(284) Janne Carlson
Fri, 7 March 2014 12:08:04
email

Denna vinter......
Efter detta antiklimax, så lider jag med er alla.
Roger, du är välkommen på lördag om det skulle klia lite i högerfoten.Vi kör, har inte hört annat.... 20st anmälda till på lördag
mvh
Janne Carlson
VOC Tekniker
/VOC Mekonomen Rally

(283) Roger Fransson
Fri, 7 March 2014 10:03:18
email

Angående Lima, Wisser...

Härligt och lite känslosamt inlägg, håller med dig helt. Och Tottie, skööönt, även då det känns tungt är det viktigt att kunna se ljuset och att orka skämta om eländigheterna :-)

Själva är vi ju halvägs till Lima. Har belönat oss med en sovmorgon och en lång frukost, har ju inget annat bokat idag! Nu packar vi. Och åker hem igen.

/ VOC Mekonemen Rally - Roger(282) B Wisser
Fri, 7 March 2014 09:43:25
email

Det otänkbara har hänt: Sveriges bästa vintertävling måste ställa in för första gången på 38 år.
(Ja för mig som gillar vinterrally bäst av allt så är det ju Sveriges Bästa Rallytävling!).
Kunde man inte ens ha kört de två bästa sträckorna, de med bäst botten, till halv startavgift? Det hade ju ändå blivit 5 mil SS...
100 startande och de allra flesta i "pysbilar" borde det väl ha hållit för?

Visst var vi väl 250 startande på den tiden vi körde med smala och aggresiva däck?
(Vad är rekordet för antal startande?)
Jag är ju i princip uppvuxen med Lima där jag en gång i tiden åkte mitt livs andra rallytävling och där jag många år senare vid flera tillfällen har fått nöjet att slåss om totalsegern. Många minnen blir det..!

Självklart inser även jag att Sune och alla de andra i klubben har tagit ett klokt beslut. Säkerligen ett mycket smärtsamt och svårt men ändå väl genomtänkt beslut. Jag känner fullt förtroende och full respekt för arrangören.

Hoppas vi ses igen nästa år på Sveriges Bästa Rallytävling!

PS: Även Vasaloppet fick ju ställa in någon gång på 30-talet pga av blidväder, så detta med töväder är inget nytt påfund.

PPS: Självklart borde en av etapperna i Rally Sweden gå på landets bästa vintervägar i Lima. Det skulle vara en given sportslig succé!!!

(281) Tottie
Fri, 7 March 2014 07:37:51
email

Låt ett par klasser köra med dubb så kan de andra köra med grusdäck sen :)


(280) Lars Olsson
Thu, 6 March 2014 22:41:17
email

Mig veterligen är det bara försvarsmakten som kan beställa dåligt väder, skämt åsido.. Ett illa tyglat humör från min sida, sorry!

(279) Roger Fransson
Thu, 6 March 2014 22:27:18
email

Angående inställt i Lima...

Lars, jag hoppas du förstår situationen. Det var inget lätt beslut för Lima att ställa in med så kort varsel, allt såg bra ut så sent som i morse.

Jag vet inte vilka kontakter du har, men jag känner ingen som kan styra över vädret.

Själv är jag och mitt team i Sundsvall, halvägs till Lima, lika besvikna som alla andra.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(278) Lars Olsson
Thu, 6 March 2014 21:53:57
email

De som redan är påväg då? Eller dom som fortfarande använder blankett? Jag blir så trött, ******* ***** *********.


(277) putte
Thu, 6 March 2014 21:33:52
email

Ja lima är inställt. Det har varit 7+ och regn idag. Vägarna håller inte.


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha