Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(240) pålle
Mon, 10 February 2014 21:25:12
email

Hej!en undran om Sundsvall är det ok.att besikta rallybilen med transportdäck på bilen och ta med rallydäcken på en liten däckvagn och märka in rallydäcken?
MVH// Pålle

(239) SMK Sundsvall
Sun, 9 February 2014 18:14:44
url  email

Nu finns nya bilder tagna idag från sträckorna på hemsidan.
http://www.proffsteknik.se/rally/

Det är sagolikt vackert och bättre förhållanden går inte att få.

Välkomna till ett riktigt vinterrally

(238) Lasse J
Sun, 9 February 2014 17:42:15
email

Har varit ut o kollat sträckorna idag. Tjock isbotten på alla sträckor, en dm nysnö i tävl området det senaste dygnet, helt perfekta förhållanden helt enkelt. Bilder från idag läggs ut på Stjärnsvängens hemsida ikväll. Det är bara att anmäla sig. Lasse J. Banchef!

(237) Tobbe
Sun, 9 February 2014 12:42:46
email

Hur ser det ut i Sundsvall ?

(236) Tottie
Sun, 9 February 2014 09:43:03
email

Söker efter en hyfsad 940 kaross i närheten av Stockholm, har du eller vet någon annan som har? Skicka då gärna ett mail :)

(235) roger Fransson
Thu, 6 February 2014 23:32:31
email

Kanon Ingemar...

Det är skönt att vi är överens. Det är flera som driver "frisläppning" i tron att detta ska förbilliga, men i praktiken innebär alltid frisläppning att dyra grejor kommer på någon/några bilar, vilket i sin tur gör att andra känner sig tvungna att också köpa detta för att inte de andra ska ha en fördel.

Så ska vi inte ha det i VOC Mekonomen Rally. Här ska vi köra rally för pengarna istället.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(234) Ingemar Månsson
Thu, 6 February 2014 13:37:05
email

Håller helt med i tänket,skulle bara kolla då någon påstod att det fanns ytterligare ett alternativ.Så mycket rally för så lite pengar som möjligt:)
MVH Ingemar

(233) Roger Fransson
Wed, 5 February 2014 15:40:56
email

Framfjädrar och -dämpare till 940, Ingemar...

Ja, så är det! Vill du ha specifika rallyfjädrar/-dämpare så är det Din Rallyboutique som gäller.

Varför? Vi hade tidigare en skrivning som kunde tolkas som friare på bakdämpare... detta ledde till att bakdämpare som kostade 5000:-/styck gjorde entré på våra bilar.

Kanonbra dämpare, absolut utan tvivel! Men jag tror att vi kan vara helt överens om att det inte är en bra utveckling i en klass som vår där kostnad och rättvisa är väldigt viktiga faktorer. Det ska inte vara plånboken som avgör i VOC.

NOT: Dessa bakdämpare och motsvarande framdämpare är godkända i GrF enligt gällande reglemente.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(232) Kenneth Tomasson
Wed, 5 February 2014 06:55:29
url  email

I fall nån är sugen på en nybyggd 940 http://www.blocket.se/vi/51865020.htm?ca=7
Mycket seriöst byggd bil!
Säljes p.g.a. klassbyte.

(231) Ingemar Månsson
Mon, 3 February 2014 18:47:28
email

Hej
Finns nya dämpare och fjädrar fram bara att köpa hos Din Ralllybutik tilll en 940?

Kanske någon som har detta eller kompletta ben till 940?


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha