Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(336) Arrangör
Tue, 1 April 2014 15:28:19
email

Nä Claes-Erik förnuftets gåva är ej självklar hos SBF samt vissa cupansvariga då det sagts att VOC ej bjudes in till vissa tävlingar. Ty där har di ansvariga sagt att bara grF skall stå som inbjudna till deras tävlingar. Det finns ju i dagsläget hela 10 bilar i Sverige och ca 700 Vocare så logiken haltar lite smått.

Handlar om att visa makt o prestige, att visa vem som bestämmer och sätter agendan.
VOC ska helt enkelt kuvas sedan Franssons snesteg förra sommarn.
Man kan ju bara hoppas att SBF kommer på andra tankar och släpper hink o spade.

(335) claes-erik eriksson
Mon, 31 March 2014 21:11:40
email

Måste ställa frågan Vad i hela H****** är det så konstigt med att bjuda in VOC,,,vad är så farligt med det,,det är väl helt naturligt alltigenom förmuftets gåva,? verkar som en del/ganska många läser vissa saker lr hör på hörsägen som fan läser bibeln ! ! !

(334) Roger Fransson
Sun, 30 March 2014 22:25:39
email

VOC Mekonomen Rally och att bli inbjuden i rätt klass, Arrangör...

Självklart har du rätt!

Vi har ett till möte redan i morgon angående detta. Jag är övertygad om att jag och Magnus löser det här problemet så att vi alla kan inrikta vår tid och energi på frågor som för svenskt rally framåt istället för att på hantera tjafs.

Jag återkommer med rapport. Jag hoppas att jag då kan säga att allt gått bra och att den fullständiga rapporten kommer i samband med ett gemensamt formulerat "Officiellt meddelande" från förbundet.

Håll tummarna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(333) Arrangör
Sun, 30 March 2014 19:37:33
email

Hej.

Har ni haft några fler möten med SBF angående att få bli inbjudna som klass.

Såg nedan att Roger skrev att vissa cuper ej vill/ska bjuda in VOC utan endast grF
och att dessa ju riskerar vikande startfält på vocsidan. Nog fan borde man väl som delarrangör i sådan cup ha rätten att bjuda in vilka bilklasser man vill, oavsett vad cupen ifråga tycker om detta.

Bara för att en cup sitter med fingrarna i SBF,s anti voc syltburk så är man väl inte bakbunden som delarrangör att bjuda in er som klass till våran tävling?? Eller??

(332) Kent Larsson
Fri, 28 March 2014 12:23:04
email

Nu gött folk är det dax att sko om rallybilen till grus skottar däcken :-) ha det gött

(331) Roger Fransson
Thu, 27 March 2014 10:52:26
email

Angående antal startande i SverigeSerie...

Säsongen 2013 så var det 184 startande, det är bara att summera Elit A + Elit B + Cup + Juniorer i slutliga listan som ligger ute under TÄVLINGAR (SverigeSerie 2013 uppe till höger).

Jag tror att vi blir fler i år. Ett prisbord på 150 000:- tror jag lockar. Dessutom har några cuper valt att inte bjuda in oss, det tror jag också bidrar till att fler väljer en serie där de kan känna sig riktigt välkomna.

Dessutom tror jag att SommarSerien med en rad fina tävlingar i Sveriges centrala delar och med sina ytterligare 50 000:- på prisbordet lockar ytterligare några.

---

Det är olyckligt när saker drar ut på tiden men ingen kan rimligen ha missat att det har varit ett väldigt turbulent år med stora (tom livsavgörande!) frågor för klassen. Och då måste mindre viktiga frågor prioriteras ned, i synnerhet sådana frågor som inte ställer till med överhuvudtaget något problem trots att de inte är lösta.

Nu hoppas jag att vi snart kan se ett definitivt slut på dessa frågor inom en mycket snar framtid. Då kan jag rikta min tid och energi på framtid och utveckling istället för på sådant som inte för vare sig klassen eller svenskt rally framåt.

Och, Andreas Björkman, du är en riktig duktig rallyförare och jag tycker om dig ändå! :-)

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(330) Men noga då!
Thu, 27 March 2014 10:33:55
email

Inte för att vara sån, men Roger har ju varit tydlig och flera gånger sagt att märken inte behövs och att han ska säga till när det behövs. Så att i över ett år gå och vänta på något och inte läsa sig till vad som gäller eller fråga är väl inte så bra. Men nu frågade du och fick svar så då är väl allt bra?

Men skit i småsaker nu och se fram emot sommarsäsongen, då ska vi köra rally och ha kul.

Jag passar på att ställa en fråga till Roger också, hur många var det som körde sverige serien förra året och tror du att det kommer att bli fler eller färre som kör i år?

(329) andreas björkman
Thu, 27 March 2014 10:05:21
email

Råger/ Tänka sig att jag hade det på känn att det skulle komma en sådan kommentar ftån dig. Du kunde värkligen inte låta bli så vara på ett sådant vis. Det va tängt som en ironisk kommentar. Men det är väl bäst å hålla truten då.

(328) Tottie
Thu, 27 March 2014 07:37:52
email

Men Roger.. Nu hade du ju fel igen :)
(med massa inbäddad ironi:p)

(327) Roger Fransson
Wed, 26 March 2014 20:57:11
email

Valideringsmärke, Andreas...

Tänk jag hade på känn att du inte skulle kunna låta bli en syrlig kommentar.

Personligen så tycker jag det är korkat att ägna sin tid åt "kranen som droppar på övervåningen" samtidigt som "det brinner på entréplan"...

Men jag kan förstås ha fel, det har jag ofta! Fel jämt om man får tro vissa :-)

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha