Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(270) Bosse Hemmingsson
Sat, 1 March 2014 21:15:32
email

Vill någon köpa fyra Michelin V mönster som rullat 7mil ss på kärnis på bil nummer fyra i startfältet under SM rallyt i Östersund? Kan även fraktas ner till Lima på lördag. OBS. 15 tum. på 940 plåtfälg och skick som ny. Pris 10.000

(269) johan vedin
Sat, 1 March 2014 13:00:42
email

hej
håller på å renoverar en b23 e motor till nybygget men har ett problem:
slangen som går från vevhusventilationen ner till oljetråget har gått av en bit upp..
behöver ja en ny slang eller går de med den som är?? och vart får jag tag i en sånn finns inte på mekonomen tyvärr.


(268) Roger Fransson
Fri, 28 February 2014 14:32:36
url  email

Mer angående vägarna i Lima...

Här kommer en bild fotad i på en av sträckorna i Lima i förrgår,
kommentarer överflödiga!

Lima

Inbjudan och anmälan hittar du på www.raceconsulting.se

Välkomna till ännu ett fantastiskt vinterrally!

/ Lima MS och VOC Mekonomen Rally


(267) Roger Fransson
Thu, 27 February 2014 17:49:51
email

Tack snälla, snälla Fredrik för de vänliga orden...

Du vet ju hur hett jag ser fram emot min femtioårsdag. Tyvärr är det bara att konstatera att jag inte kommer att ha mycket (om ens något) att hämta i Old Boys... HELLER!

Med namn som Brage Lundmark, Ingvar Nilsson och Kenneth Thomasson som motståndare så är det absolut ingen skam att få stryk.

Men! Det finns ju temperaturskillnader även i helvetet. Och som jag kör just nu så liknar det mer förnedring än att bli slagen.

Klassansvarig borde sluta att förnedra sig och, men han tycker trots allt att rally är väldigt kul. Och någon gång i framtiden kommer klassen att få vara i fred, klassansvarig kan släppa alla strider med förbund och piratklasser, och kan återigen lägga fokus på sin egen körning.

Då kanske farten också ökar, i alla fall lite.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger
(266) Fredrik
Thu, 27 February 2014 14:06:24
url  email

Nu finns även Old Boys med i SverigeSerietabellen.

Vi har redan efter första deltävlingen en hel del namn i Tabellen, bl.a. ser vi att klassansvarig Roger Fransson i år finns med. Jag har pratat med Roger och han är väldigt laddad på Old Boys-serien och siktar på att bli "Årets Rookie".

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(265) Roger Fransson
Thu, 27 February 2014 09:38:09
email

Vägrapport från Lima...

Det ser jättebra ut. Härlig isbotten. Och klubben har valt att inte ploga bort den sista snön som kom för att isolera mot det varma vädret som är nu, låta den smälta ner mot isbotten istället.

Och! De långsiktiga prognoserna säger dessutom lite kallare.

Så även om Vasaloppet slåss med problem så ser det helt suveränt ut för oss en vecka senare :-)

Välkomna allesammans till en lika fin fortsättning på SverigeSerien som den fantastiska premiären i Sundsvall.

/ Lima MS tillsammans med VOC Mekonomen Rally

(264) Kent Larsson
Thu, 27 February 2014 07:08:55
email

Stort start fält Lbc-ruchen 45 vmr av 105 anmälda läget.
Gött att se
Mvh Kent Larsson Voc Mekonomen rally

(263) Roger Öberg
Tue, 25 February 2014 20:35:11
email

Ni som var med från början vet att vi körde ett par år i Lycksele på kanonvägar. Där bjöd man på riktiga vintervägar med kanonarrangemang.

(262) Fredrik
Tue, 25 February 2014 19:11:48
url  email

Ang. tävlingar i norr Roger Öberg. Eftersom att de enda nordligare tävlingar som ingått i SverigeSerien är Vännäs-tävlingarna som ju körts både på Carlerics tid och efter det att Roger tagit över så utgår jag från att du syftar på VinterSerien som senast kördes 2006.

Anledningen till att 2006 var sista året är att det var det sista året som Volvo var huvudpartner för klassen. Vår ambition är självklart att vi återigen ska kunna ha en sommar och en vinterserie.

Den absoluta merparten av vårt arbete handlar om klassen och det har slukat det mesta av vår tid, men å andra sidan resulterat i t.ex. att vi fått Mekonomen som huvudpartner :) Den tid som blir över till att jobba med våra serier har hittills huvudsakligen inriktats på utveckling av SverigeSerien med bl.a. en ny tävlingsform och den fantastiska möjligheten att tävla i Finland. Men som du kanske sett tittar vi redan i nuläget på en sommarserie.

Jättekul att du tar upp det för då vet vi att det finns ett intresse, hoppas bara att du har överseende med att vi i nuläget inte har möjlighet att köra en vinterserie även om vi gärna skulle vilja det.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(261) Roger Öberg
Tue, 25 February 2014 14:14:05
email

Det är synd att VOC Mekonomen har fastslagit att Sverige börjar i Sundsvall och söderut. Under Carleric,s tid så var det många arrangemang i vårt nordligaste distrikt. Jag hoppas att Roger tänker om och gör Sverige lite avlångare.


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha