Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1326) Tobias Nordwall
Sat, 6 June 2020 21:00:44
email

Blir det några tävlingar nu när det är lite släppt på reglerna för Corona?

(1325) Roger Fransson
Tue, 26 May 2020 09:38:56
email

Ledlampor i VOC, Ingemar och andra ...

Tydligt och enkelt svar: NEJ!

Bilar tävlar alltid fullt ut på sitt reglemente även då klasserna är hopslagna. Bilklass är en sak, tävlingsklass är något helt annat.

Bara för att förtydliga: Lek med tanken att arrangören förenklat maximalt och bara delat fältet i 2WD och 4WD, då vore det väldigt mycket man skulle få göra med en VOC bara för just den tävlingen. Och samma sak i alla andra klasser, en GrA restriktor i en GrN, WRC fjädring i en 4WD Historic etc etc etc

Förstås helt orimligt och fullständigt ohanterligt.

ALLA tävlar ALLTID på det reglemente bilen tillhör helt utan undantag.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1324) Ingemar
Mon, 25 May 2020 21:37:56
email

Hej Ledlampor är ju förbjudna i klassen men om man kör i en tävling där även tex grupp F deltager och man är ihopslagen klass. Får man då köra med ledlampor?

(1323) Roger Fransson
Mon, 25 May 2020 13:15:49
email

Tack Arild och Johannes ...

Vi försöker vårt bästa för att hålla sidan enkel, informativ, ren och hyfsat snygg.

Skickar också ett tack och en tanken till de fotografer vi samarbetar med, era bidrag är viktiga för att hålla sidan snygg

/ VOC Mekonomen Rally - Roger, klassansvarig

(1322) Arild
Fri, 22 May 2020 12:27:38
url  email

Kool sida

(1321) Johannes
Fri, 22 May 2020 12:26:08
url  email

Snygg hemsida

(1320) Roger Fransson
Thu, 7 May 2020 13:01:45
email

Uppdaterade reglementen är nu publicerade ...

Nu finns uppdaterade reglementen såväl för 240 VOC (Basreglemente) och för 740/940 VOC publicerade här på sajten, du hittar dem ute i högermarginalen på flera sidor bland annat här i Gästboken.

Det tog i dessa konstiga tider lång tid att få tillbaka dem granskade från förbundet men nu är allt klart och fixat.

Som vanligt när det gäller oss är det inga stora revolutionerade ändringar mer än möjligen att mattorna numera ska plockas ut, men detta valde jag ju att kommunicera i förhand. I övrigt är det mest bara korrigeringar.

Passar bra att uppdatera våra bilar nu när vi har långledigt från tävlandet.

Skruva på så ses vi när den läskiga Coronan släpper taget om vårt avlånga land.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(1319) Roger Fransson
Mon, 20 April 2020 13:15:35
email

Edane flyttat till hösten och vi väljer att ställa in även SommarSerien 2020 ...

Rally Edane har i Coronatid valt att flytta sin tävling till i höst, till 26 september närmare bestämt. Vi siktar på att följa med och har uppdaterat vår kalender för SverigeSerien i enlighet med detta (se avdelning TÄVLINGAR).

I den här konstiga säsongen så väljer vi också att ställa in även årets SommarSerie som vi redan gjort med VinterSerien och samlar de tävlingar vi möjligen kan genomföra till SverigeSerien istället.

I praktiken innebär det att Nora 22 augusti uppgraderas till att vara SverigeSerie. Det innebär också att vinnare som har halv startavgift i SommarSerien 2020 får sin vinstbonus under 2021 istället.

Om alla hösttävlingar går i lås så får vi ändå till en schysst och rättvis SverigeSerie. Men, det är min farhåga att vi inte har sett slutet på Coronaeländet i augusti heller och att antalet inställda tävlingar inte stannar med vad vi ser nu. Kanske är hela den här säsongen spolierad? Det är bara att avvakta och se och ta beslut allt eftersom.

Håll koll här i Gästboken och även på nyheten om Corona under avdelning NOTISER som jag uppdaterar löpande.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1318) Roger Fransson
Fri, 27 March 2020 12:27:07
email

Nytt långt samarbetsavtal säkrat med förbundet ...

Lite positiva nyheter i Coronatider. Vi är klara med det nya samarbetsavtalet med förbundet och det gäller för väldigt lång till framöver.

Läs nyhet på förstasidan här på sajten.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

PS: Innan någon skriker högt i Coronatid. Bilden är symbolisk, vi tog inte varandra i hand rent fysiskt :-)

(1317) Roger Fransson
Tue, 24 March 2020 13:19:51
email

Coronan fortsätter att påverka våra nationella serier ...

Jag fick idag på förmiddagen beskedet att Midsommardansen i Ljungby 9 maj, tävlingen som skulle ha varit andra deltävling i årets SommarSerie och även gruspremiär i årets SverigeSerie, är inställd den också i Coronans spår.

Självklart är det jättetråkigt men i den rådande situationen är det det enda kloka och ansvarsfulla beslutet att ta och jag är helt enig med tävlingsledningen i deras beslut.

Personligen tror jag också att det kommer att ställas in ännu mer så håll koll här i Gästboken och även under vinjetten NOTISER där jag kommer att hålla Coronaläget uppdaterat.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha