Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(1260) Roger Fransson
Mon, 9 September 2019 14:38:41
email

Anmälan till årets prisutdelning och fest är på G ...

Inbjudan och anmälan till årets avslutningsmiddag och fest kommer att publiceras under veckan.

Vi kommer att hålla till på fantastiska Restaurang Umami, Konserthuset i centrala Örebro. Bra att veta redan nu om ni vill planera boende.

Vi var i Konserthuset även i fjol men då i en sidolokal. I år har vi bokat hela restaurangen speciell bara för oss i klassen. Och detta med en extra god jubileumsmiddag.

Håll utkik här på hemsidan för mer fakta och digital anmälan som alltså kommer inom kort.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

(1259) Roger Fransson
Mon, 9 September 2019 14:31:03
email

Notisen om MästarMötet är uppdaterad ...

Den här gången är det Bosse Hemmingson som har anslutit. Kolla nyheten om MästarMötet under vinjetten NOTISER här på sidan ... scrolla ner, läs och njut.

I skrivande stund har nio (9) av totalt femton (15) tillgängliga före detta mästare anslutit till MästarMötet. Och det är nästan fyra veckor kvar tills det smäller. Och tre veckor innan anmälan stänger ...

Redan nu börjar anmälningslistan till årets final också fyllas på med en rad andra högintressanta namn som aldrig hann skriva in sig som mästare ... vad säger vi till exempel om Elias Lundberg, mycket mer laddat än så kan det knappast bli.

Säger redan nu: Att tippa utgången i VOC A i årets final kommer att bli omöjligt!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1258) Fredrik
Mon, 2 September 2019 17:55:38
url  email

Nu finns tabeller publicerade efter Eskilstuna.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1257) Roger Fransson
Sat, 31 August 2019 09:37:00
email

Förtydligande av bilars överensstämmelse med aktuellt reglemente, med vår generalklausul och uttag för efterkontroll ...

På förekommen anledning vill jag förtydliga att jag har gett klassens Tekniskt huvudansvarige Björn Kallin rätt att tillsammans med klassens närvarande tekniker på respektive tävling å klassens vägnar fritt efter egen bedömning välja ut bilar ur klassen för eventuell efterkontroll, dvs vilken bil som ska kontrolleras och vad som ska kontrolleras på den.

Förfarandet innebär en viss avvikelse gentemot Bilsportsförbundets generella regler, därför väljer jag att kommunicera detta förtydligande för att undvika diskussion och missförstånd gällande metodiken.
Detta bemyndigande gäller tills vidare och tills dess att annat meddelats och det kommer inom kort också att publiceras som Teknisk Bulletin här på sidan.

Gällande vem som vid varje stund är officiell tekniker i klassen hänvisas till rubriken KONTAKT här ovan. Jag vill dock understryka att dessa tekniker i sin tur äger rätt att vid enskild tävling i sin tur bemyndiga andra kvalificerade och tillgängliga personer som stöd och hjälp för att kontroller och liknande ska gå så fort och så smidigt som möjligt.

OBS! Det ligger i allas vårt intresse att alla bilar i klassen överensstämmer med klassens reglemente för att säkerställa rättvist tävlande på lika villkor, ett av klassens viktigaste grunder. Därför är jag övertygad om att detta tas emot väl av oss alla och att alla vi jobbar tillsammans för att allt ska gå så smidigt som möjligt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger Fransson, klassansvarig

(1256) Roger Fransson
Wed, 28 August 2019 10:13:53
email

SuperStage/PowerStage i Eskilstuna på lördag ...

Blir tävlingens sista, relativt långa och omväxlande sträcka fem (SS5).

På den sträckan delas alltså ut i fallande ordning 5-4-3-2-1 poäng till snabbaste ekipage i respektive förarklass och serie. För komplett regelverk kring SuperStage/PowerStage se rubriken TÄVLANDE här på sidan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1255) Roger Fransson
Mon, 26 August 2019 12:46:12
email

Nytt samarbete med Släpcenter ger rabatterade priser på släpvagnar för hela klassen och en riktigt fin släp till vårt prisbord ...

Samarbete med Släpcenter i Eskilstuna ger hela klassen riktigt bra priser på släpvagnar för alla behov, inte bara biltrailers utan alla möjliga släpvagnar.

Dessutom får vi en riktigt fin släp till vårt prisbord redan nu i oktober. Frederik Eckhardt, ett känt VOC-namn, är mannen bakom både satsningen och Släpcenter.

Gå in under vinjetten NOTISER för att läsa mer.

Välkommen i familjen Släpcenter!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1254) Billy Johansson
Sat, 24 August 2019 14:00:02
email

Hej, är de någon vänlig själ här som kan delge mig längden på den gröna fjädern fram till Volvo 240? Gäller ny fjäder såklart.

(1253) Matti åt Billy johansson
Thu, 22 August 2019 17:23:13
email

Vet att många gör detta, men får man spärra luftspjället i luftburken på en voc?
Snabbt och statiskt svar önskas.
Mvh Matti

(1252) Fredrik
Mon, 12 August 2019 10:05:14
url  email

Nu är tabellerna uppdaterade efter Kil. Borträkningar är redan gjord i summeringen så det blir enklare att se hur alla ligger till.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1251) Roger Fransson
Fri, 9 August 2019 19:21:56
email

SuperStage för klassen i Killingen...

Efter samråd med tävlingsledningen har vi beslutat att utse sträcka FYRA (4) till SuperStage/PowerStage för VOC Mekonomen Rallys SverigeSerie respektive SommarSerie i årets upplaga av Rally Killingen.

På denna sträcka delas det ut 5 poäng till snabbaste ekipage i respektive förarklass i respektive serie, därefter i fallande skala 4-3-2-1 poäng till de följande fyra ekipagen.

För komplett regelverk kring våra SuperStage poäng hänvisar vi till avdelning TÄVLANDE här på sidan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha