Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
>
(1270) Roger Fransson
Wed, 9 October 2019 15:28:55
email

Reportage efter Örebro kommer att dröja lite ...

Det har gått på "varvstopp" lite för länge för klassansvariga så vi ligger hemma sjuka båda två just nu.

Reportage etc kommer så fort vi är på benen igen.

Hur är det man säger: "Den som väntar på något gott ..."

Tack för en fantastisk dag och kväll i Örebro så länge. Vilken klass! Och supergrattis särskilt till Kristoffer Karlsson, 2019 det var verkligen ditt år på alla sätt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta

(1269) Fredrik
Sat, 5 October 2019 15:03:24
url  email

Nu finns SverigeSerie-tabellen ute på hemsidan.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1268) Roger Fransson
Fri, 4 October 2019 18:52:01
email

SuperStage/PowerStage i Örebro i morgon lördag ...

Blir tävlingens tredje och sista sträcka (SS3). En härlig, utslagsgivande och omväxlande sträcka.

Årets absolut sista sträcka blir alltså också SuperStage/Powerstage. Raffinerat!

På den sträckan delas alltså ut i fallande ordning 5-4-3-2-1 poäng till snabbaste ekipage i respektive förarklass och serie. För komplett regelverk kring SuperStage/PowerStage se rubriken TÄVLANDE här på sidan.

OBS! Jag är inte säker på att jag hinner få upp den här informationen på tävlingen Officiella anslagstavla så hjälp mig sprida informationen till alla i klassen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1267) Roger Fransson
Fri, 4 October 2019 14:25:54
email

I morgon är det tävling, sedan är det fest ...

Vi har nöjet att kunna välkoma alla er som anmält er till årets avslutningsmiddag och fest, med lite kreativitet så fick vi plats allesammans.

Så alla ni som anmält er, hjärtligt välkomna.

Ni anmäler er och prickas av mot anmälningslistan direkt när ni kommer. Där betalar ni också grundavgiften, 250:-/person. Dryck köper ni efter behag i baren.

Det är ingen bordplacering, och eftersom att vi är fullt hus så kan vi inte garantera att alla stora sällskap kan sitta tillsammans. Kom i tid om ni är många som vill sitta tillsammans, 18:00 öppnar vi dörrarna.

Vänligen respektera också att ett bord är reserverat för oss i organisationen och några sponsorer som glädjande nog valt att fira med oss. Av rent praktiska skäl så måste vi få sitta tillsammans under kvällen.

Mer info om kvällen hittar ni på nyhetsplats här på sajten.

Hjärligt välkomna till jubileumsfest!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

(1266) Roger Fransson
Mon, 23 September 2019 13:01:34
email

Vänta inte för länge med er anmälan till SverigeSerienfinalen i Rikspokalen...

Det finns bara plats för 200 startande i tävlingen och det fylls på snabbt, i skrivande stund 127 anmälda. Vi har förvisso förtur om det blir lottning men den förturen har vi tillsammans med Västras DM och Suzuki, så det kan bli tajt ändå.

Jag saknar en hel rad namn som jag är tämligen säker på ska köra. Dra inte på det, skicka in anmälan nu på en gång så att vi inte får onödiga problem.

Dra inte helelr på att anmäla er till efterfesten. Där har vi också bara 200 platser och de går som smör i socken just nu. Vi tar anmälningar i den ordning ni anmäler er. Tänk vad surt det vore att inte få plats!

Jag ordar inte mer om tävlingen (Rikspokalen) som sådan. Den är alltid kanon. Och festen på kvällen efter kommer att bli fantastiskt trevlig, hur ska den kunna bli annat än fantastiskt med så många fantastiska människor på ett och samma ställe samtidigt?

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

PS: Rackarns vad vi skulle vilja köra finalen i år. Ni anar inte! Men som klassansvariga är det tyvärr omöjligt, alltför mycket med allt runtomkring den här dagen. Men avundsjuka på er som får köra är vi så in i bomben!

(1265) Roger Fransson
Sun, 22 September 2019 09:58:07
email

Nu lanserar vi även Revanschen som går i samband med årets final...

Revanschen är tävlingen-i-tävligen för alla er som deltog men som inte vann då. En ytterligare chans att utmana vinnarna och slå vinnarna som samtidigt kör MästarMötet.

Ni tävlar om en egen ärofylld pokal men förstås störst av allt äran att vinna den ultimata VOC-utmaningen.

Mer information finns i nyhet på första sidan här på sajten eller förstås under vinjetten NYHETR.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(1264) Roger Fransson
Thu, 19 September 2019 15:20:39
email

Nu ligger anmälan till årets avslutningsfest ute, nyhet med länk till anmälan finns på nyhetsplats här på sajten...

Årets middag och prisceremoni och håller vi på restaurang UMAMI som ligger i Örebros Konserthus, Fabriksgatan 2 i Örebro.

Dörrarna på UMAMI öppnas 18:00. En halvtimme senare sätter vi oss till bords. KOM I TID! Ingen bordsplacering, vill ni sitta med varandra - kom tillsammans!

Härlig festmeny serveras. Pris 250:- per person. Betalning sker på plats vid entrén. Dryck köper du själv i baren.

För mer information om festen och kvällen, läs nyhet på förstasidan eller under vinjetten NYHETER. I denna ligger också länk för att anmäla er.

Hjärtligt välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1263) Roger Fransson
Wed, 18 September 2019 12:39:08
email

Ny uppdatering av NOTISEN om MästarMötet ...

Den här gången är det med extra stor vördnad vi hälsar Mats Karlsson hjärtligt välkommen till årets MästarMöte i samband med årets SverigeSerie-final i Örebro.

Mats är nämligen, för er som inte redan vet, den FÖRSTA segraren i SverigeSerien 1992, en seger som han sedan följde upp med att vinna igen 1993. Den första kom alltså för 27 år sedan! I den egenskapen har Mats betytt väldigt mycket för den här klassens framväxt under de tidiga åren.

Hjärtligt välkommen Mats!

Och för alla er andra ... klicka NOTISER längst upp här på sidan, scrolla ner till nyheten om MästarMötet och läs lite mer om en av svenskt rallys verkliga namn.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1262) Fredrik
Mon, 16 September 2019 18:00:37
url  email

Nu finns den slutliga tabellen för SommarSerien här på hemsidan.

/VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1261) Roger Fransson
Fri, 13 September 2019 23:27:36
email

SuperStage/PowerStage i SommareSeriens final i Nora på lördag ...

Blir tävlingens sista, relativt långa sträcka fyra (SS4).

På den sträckan delas alltså ut i fallande ordning 5-4-3-2-1 poäng till snabbaste ekipage i respektive förarklass och serie.

För komplett regelverk kring SuperStage/PowerStage se rubriken TÄVLANDE här på sidan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

>

 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha