Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1248)
>
(1248) Fredrik
Mon, 15 July 2019 21:30:21
url  email

Nu är SverigeSerie-tabellen uppdaterad efter Edane. Har inget underlag för Seniorerna så vis av erfarenhet väntar jag på det istället för att gissa åldern på folk :)

VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1247) Roger Fransson
Tue, 9 July 2019 23:26:51
email

Niclas Carlsson kommer till MästarMötet i årets final!

Läs mer i nyheten om MästarMötet som ligger under avdelningen NOTISER här på sidan.

Denna text uppdateras löpande så titta in där någon gång då-och-då för att hålla dig uppdaterad om vad som händer gällande MästarMötet.

Redan nu, bara tre veckor efter att MästarMötet först offentligjordes och flera månader innan det går av stapeln så är succén redan ett faktum.

Vi vet också att flera andra vinnare jobbar med att kunna komma till start. Och en hel rad tvåor och treor med flera ser MästarMötet som sin "chans-till-revansch".

Finaltävlingen i VOC Mekonomen Rally är alltid rafflande. Men i år får vi en massa extra raffel i "ComeBack-klassen".

Det blir fantastiskt!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1246) Roger Fransson
Sun, 30 June 2019 16:14:18
email

Glöm inte att anmäla er till Rally Edane, nästa deltävling i både SverigeSerien och SommarSerien.

Ett kanonfint rally, varje år! Det här vill ni absolut inte missa.

Anmälan gör ni på: www.infiniteracing.se

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


(1245) Fredrik
Fri, 24 May 2019 08:17:47
url  email

SverigeSerie- och SommarSerietabellerna är justerade. Mer info om detta i kommande reportage.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1244) Fredrik
Tue, 21 May 2019 14:38:59
url  email

Nu är SverigeSerietabellen uppdaterad. SommarSerien kommer snart.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1243) Roger Fransson
Mon, 20 May 2019 10:07:26
email

Burstoppning, Andreas och andra ...

Helt rätt Tobias, vi måste numera ha klassad burstoppning, det är FIA's och förbundets krav. Tack Tobias för att du svarade Andreas, vi satt i bilen på väg de 120 milen hem från Ljungby.

Litet tillägg: Det finns sedan september förra året också en alternativ burstoppning som är tillåten att använda som är enligt standard SFI 45.1 , den är lite tunnare om det är ont om plats.

OBS! SFI 45.1 är bara godkänd nationellt. Om du ska tävla internationellt med bilen så måste det vara FIA-stoppningen.

Om du vill se var det måste stoppas, gå in på sbf.se och sök på "burstopning" ... då får du direkt upp skissen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1242) Tobias Pettersson Nordwall
Sun, 19 May 2019 21:04:23
email

Andreas ja den behöver vi åka med.

(1241) Andreas
Sun, 19 May 2019 08:11:12
email

Tjena!
Har inte hängt med på väldigt länge men jag undrar om vi måste ha den där fia-klassade burstoppningen som det blev diskussioner om?
Mvh

(1240) Roger Fransson
Fri, 10 May 2019 10:26:43
email

Slutligt besked om SommarSerien ...

Vi får inte till stånd någon bra lösning på junitävling i SommarSerien. Två inställda tävlingar som var alternativ för oss blev mer än vi klarade av att parera.

Där kommer SommarSerien 2019 precis som i fjol att bestå av fem deltävlingar. Där fyra ska räknas i alla serier och juniorcup.

SommarSerien har sin egen final i Nora 14 september. Den är obligatoriskt räknad och ska alltså räknas med i allas personliga serier.

Vi ber om ursäkt för sent besked men vi har jobbat i det längsta för att hitta en lösning.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1239) Ted Malm
Mon, 6 May 2019 07:24:24
email

Hej på er alla glada VOC åkare. Vill bara ge lite info kring vad som är på g att ske inför 2020. Jag har dragit ihop ett antal arrangörer i olika länder som kommer att resultera i en cup för oss VOC åkare. Som det ser ut nu blir det 6 länder som kommer delta varav vi räknar fem deltävlingar. Tävlingarna kommer gå i Holland, Danmark, Norge, Tyskland, Sverige och sista landet är ej klart men det lutar åt antingen Österrike, Estland eller Belgien. Mer info går att se på facebooksidan Volvo Euro Cup. Vi har redan i år fått klart med en del tävlingar i tyskland om man vill testa redan i år. Finns mer info på FB även om detta. Hemsida kommer inom kort gällande cupen. Har ni eventuella frågor eller så så kommer jag att köra i Ljungby för de som kommer dit annars kan ni nå mig på ted@tedmalm.se eller 0761191804

https://www.facebook.com/Volvo-Euro-Cup-509667466232319/

Ha det så gott och kör så det ryker.

>

 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha