Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1234)
>
(1234) Magnus Westman
Tue, 19 March 2019 12:33:27
email

Hej, läs 3.2
http://www.vocmekonomenrally.com/wp/wp-content/uploads/Basreglemente-VOC-Mekonomen-Rally-2013_2014.pdf
Med vänlig hälsning Magnus

(1233) johan
Tue, 19 March 2019 10:53:49
email

Hej!

Någon som kan svara på om man får använda ställbar bränsletrycksregulato
r i Voc och Grupp-F?

(1232) Roger Fransson
Fri, 15 March 2019 15:58:38
email

Nora MK med Noratrofén blir finaltävling i årets SommarSerie...

Den 14 september kör vi final i årets SommarSerie med Noratrofén, som man hör på namnet körs i Nora. En jättefin och tajt tävling på kanonvägar.

Vi jobbar fortfarande med en lösning gällande den saknade junitävlingen, där vi tyvärr stött på lite patrull.

Fortsatt är ambitionen att årets SommarSerie ska vara sex deltävlingar med två av deltävlingarna unika för just SommarSerien.

Vi återkommer med besked så snart vi vet något.

OBS! Om någon sitter på bra kontakt med (eller själva arrangerar) lämplig junitävling så mottager vi gärna förslag, gärna via mail: vocsverige@gmail.com

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1231) Roger Fransson
Thu, 14 March 2019 20:14:34
email

Sista två tävlingar i SommarSerien...

Vore konstigt om det bara var du som är nyfiken, Gustav :-)

Skämt åsido. Du ska få ena svaret redan i morgon.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1230) Roger Fransson
Thu, 14 March 2019 20:14:33
email

Sista två tävlingar i SommarSerien...

Vore konstigt om det bara var du som är nyfiken, Gustav :-)

Skämt åsido. Du ska få ena svaret redan i morgon.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1229) Gustav
Thu, 14 March 2019 15:32:36
email

Hej!
Skulle tro de är fler än jag som är nyfikna på vad dem 2 saknade tävlingarna i sommar serien kommer att vara. Är det på gång att presentera? Allafall första.

(1228) Frederik Eckhardt
Mon, 11 March 2019 16:43:54
url  email

För er som är nyfikna på nya buren från KBT finns byggbilder på släpcenter:s Facebook-sida.


(1227) Janne Carlson
Wed, 20 February 2019 10:28:41
email

Om än lite sent så vill jag skicka ett stort tack till samtliga som kom och körde Vännäs Plåt Rally 2019! Tack vare er så blev det en kanontävling. Sitter och ser fram emot ännu en tävling till helgen som går på ett par sträckor som ni körde på, helgen därpå kör vi två tävlingar lördag och söndag för att sedan vila en helg för att köra säsongens sista rally! Motorsport är som jag tror ni alla håller med om är det trevligaste man kan göra.. Hoppas att vi ses igen 2020 med samma fina vägar som vi hade i år!


/VOCMekonomen Rally - Janne

(1226) Roger Fransson
Wed, 13 February 2019 13:35:41
email

Varför är inga juniorer omnämnda i senaste reportaget???

Vi har fått frågor om varför vi inte nämnt något om juniorerna i senaste reportaget, dom kör ju SverigeSerie dom också?

Absolut, ni som känner mig vet att våra juniorer ligger mig varmt om hjärtat. Som jag sagt många gånger: VOC´s största och kanske viktigaste funktion i "rallysverige" är att erbjuda en arena för vår kommande rallystjärnor, ett ämne som jag återkommer till ofta-ofta-ofta.

Och, en framgångsrik rallykarriär börjar som ni vet i väldigt hög grad i VOC och har så gjort de senaste årtiondena ... ni kan alla de stora namnen som startat sin karriär i VOC. Och ofta (men inte alltid) redan som junior.

Men! Det senaste reportaget handlade om Norrlandshelgen, Vännäs och Övik. Här var det tyvärr inga Juniorer till start, svårt därför att skriva om dem. Totalställning i VinterSerien nämndes bara i förbifarten.

Det kommer ett reportage till när vinterrallysäsongen som helhet är avslutad. Det tar ett bredare grepp om VinterSerien som helhet med fokus på slutställning. Då kommer självklart Juniorerna att vara en naturlig del.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1225) Björn Kallin
Tue, 5 February 2019 14:22:12
email

Svetsning topp, att börja bygga på en sån topp är ingen bra idé, då är det risk att det är lika dåligt in till 4ans insugskanal, är den redan VOC prepad så kan du ju inte plana den mer.. när du svetsar en punkt blir toppen skev och det blir aldrig bra, så även om man får det så är det ingen bra idé.

>

 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha